Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Za Vedder
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Za Vedder

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dj-ing View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dj-ing Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Za Vedder
    Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2009 u 22:25
Vedder,hvala sto si odobrio.Ali mora da se ceka bas dugo da bi vi odobrili?Znaci,kad ja postavim neki prevod,mora da cekam i bas dugo...?Da ne brisem taj,pa da postavljam opet?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2009 u 22:30
Vedder je žensko, pa bi bilo lepo da u tom "stilu" nastaviš pisanje. I, ne čekaš SAMO TI, već podjednako svi članovi... U skoroj budućnosti, čim se kompletno sredi baza, tog čekanja skoro da i neće biti.
Godinama se na sajt postavljalo sve i svašta a mi sad treba za nekoliko nedelja sve to da popravimo. Zato malo strpljenja da bismo svi mi imali što bolju bazu bez duplikata, bez pogrešnih i kradenih titlova.
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2009 u 01:23
malko da pojasnim stvarcicu oko odobravanja prevoda da ne mislite da je to nesto naivno i samo nas hircic i ne rad

svaki prevod koji vi okacite (neko od sacice nas iz admin/mod tima) mora da sline pa da uporedi sa svim postojecim na sajt i odvojimo zito od kukolja

znaci cisto probe radi za sve neverne tome probajte da uporedite u skinete desetak prevoda za isti film plus na to dodate i sve ono kliktanje koje uradite prilikom unosa prevoda jer sve sto je pre uneto sad se dopunjuje i unosi ponovo

e kad to uradite sa tih prvih desetak a vi pomnozite sa jos koliko prevoda kolko se dnevno unese eeeeeeeeeeeeee
pa se onda cujemo da se razmene iskustva

ici ce brze kako baza bude sredjenija i kako budete i Vi koji kacite prevode zaradili nase poverenje tj zasluzili ga Vasim postovanjem pravila i kacenjem prevoda kojih stvarno nema i bez nepotrebnog gomilanja duplikata, i kradenih prevoda

za sad mnogo vise se brise nego se odobri ali zato verujem da primecujete da vise nema po 50 istih prevoda za jedan te isti film,i da je sve manje vise preglednije i lakse za koriscenje.
ovima je olaksano clanovima da dodju lakse do prevoda za odredjenu verziju a sto je i najvaznije OVIM STITIMO SVE ONE VREDNE LJUDE KOJI PREVODE FILMOVE od svih onih klinaca koji se kite tudjim perijem

malo strpljenja ,postovanja pravila, uvek mozete i da nas obavestite i na pm ako nesto propustimo i bice manje vise sve sredjeno

Na vrh
dcizmas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dcizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2009 u 07:18

Da se ja pitam, ja bih izbacio ( a ne bih ni dozvolio ) da se potpuno isti prevodi
pojavljuju za 1 i za 2 CDa ostavio bi onako kako je prvi uploader postavio
pa neka svako nauči da ga spoji ili podeli - ima ovde tutorijal za to...

Takođe ne bih dozvolio da se potpuno isti prevodi pojavljuju za sve verzije DVDRip
kad kažem verzije mislim na grupe koje su radile taj DVDRip...
Takve prevode treba samo malo komletno pomeriti gore-dole i to je to...
I za to postoji tutorijal

I još ovo, često puta prevod sa R5 verzije odgovara za DVDRip samo treba promeniti fps
iz 25 fps u 23.976 fps a i to se lako meže naučoti I za to postoji tutorijal ovde

za ostale kao što je iz CAM ili TS u DVDSCR ili DVDRip, to već nije tako jednostavno,
za to već treba neko iskustvo i slažem se da se takvi postavljaju
često puta nešto fali ili nešto treba izbaciti, ponekad pomerati deo gore a deo dole i sl...

Još jednom napominjem da se ovo odnosi samo na potpuno iste prevode.

U ovim slučajevima bilo bi još manje istih prevoda
a mnogi bi bili prinuđeni da nauče bar ono što je jako lako, a ima i tutorijala za to...
Pa ako su već naučili da koriste PC pa i internet a i mnoge programe
ne vidim zašto ne bi mogli i ovo što se može uraditi za par sekundi ili par minuta...

Ne bih samo voleo da me sad napadnu oni koji ama baš ništa ne žele da nauče,
već samo čekaju na gotovo, ma bar da čekaju nego samo pišu
DAJ, AJDE, HOĆE LI, TREBA MI, IMA SAMO ZA 1 CD a meni treba za 2 CDa ili obrnuti i td.

Ažurirao dcizmas - 14.Sijecanj/Jan.2009 u 07:29
Pozdrav svima...
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2009 u 11:06
Nema šta ko da te napada. Imaš pravo da izneseš svoj stav.

P.S. Samo promenite naslov teme!!!

Ažurirao cudak_31177 - 14.Sijecanj/Jan.2009 u 11:07
Na vrh
Dj-ing View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dj-ing Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2009 u 17:17
Darije,izvini...Nisam znao da je zensko...OK...hvala na odg i na savetu...
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2009 u 18:27
ma samo ti uzivaj postuj pravila i nema zime

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,215 sekundi.