Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Philips LX3900SA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Philips LX3900SA

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
toteto View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toteto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Philips LX3900SA
    Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2009 u 03:11
Zdravo. Snimiv najnovata vezija na firmware na Philips LX3900SA (DVD-player) No sega, koga ke gledam fijlm so ima vo nego š, č, ž, đ gi zamenva sonekakvi simbolcinja kako &, Е, $.... Progibav malce niz setupot, i najdov edno subtitle language, i tamu ima nekoi jazici od evropa no nemozam da najadam nekoj od centar europe. A najdolu ima Other, i ko ke vlezam vo nego mi vika da vnesam code na jazikot. Dali nkoj ima codot ili da mi kazi kaj mozam da go najdam. Barav malce na google ama neuspesno.Angry
Na vrh
toteto View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toteto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2009 u 02:35
Ajde nekoj neka kaze nesto... ako hoce mogu i prepisati ovo na srpski... samo neka mi pomogne
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.