Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problem sa subtitle workshopom
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problem sa subtitle workshopom

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
eva81 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eva81 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problem sa subtitle workshopom
    Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 13:45
kad pustim film na nekom obicno plejeru za gledanje filmova sve bude ok ima slike tona, ali kad pustim u subtitle workshopu nema slike uopste a instalirala sam i ffdshow kodek, divx, all in 1 i onaj neki K lite.
i vise ne znam sta da radim

hvala unapred za pomoc!!!
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 13:57
Verovatno imas ili sukob kodeka (stavila si nekoliko istih urazlicitim paketima) ili ti neki od kodeka nije ispravan pa pravi problem.
Vladika
Na vrh
dcizmas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dcizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 15:32
Pa neki Playeri koriste svoje interne codec-e i sve radi
ali neki koriste codec-e sa system-a, pa ako ih nemaš instalirane onda film u njima ne radi...
Ma da nisi rekla da li je problem samo kod tog jednog filma ili i kod bilo kojeg drugog...
Probaj da instaliraš i XviD codec
a ako je audio u AC3 formatu treba ti  i AC3 filter
pa, ako si već ono drugo instalirala - trebalo bi da radi...

Pozdrav svima...
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 15:38
Napravi ovako:

Deinstaliraj(izbriši) sve kodeke koje imaš i onda nanovo instaliraj najnoviju verziju K-Lite Codec Pack-a, 100% će ti raditi, vjeruj mi...    
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 15:45

Buki je dao skoro odlican predlog. Ja bih umesto svega toga, instalirao samo najnoviji divx, xvid, i stavio ffdshow zbog titlova. Ili direct vob sub kojeg mozes naci u nekom k lite codec packu, ali pazi da ne instaliras jos nesto iz paketa. U tom slucaju, stavi prvo direct vob sub a zatim restart,
pa najnoviji divx i xvid kodeci. Verovatno ce ti traziti uninstal nekih kodeka staviljenih sa k lite kodek paketom, pa ih izbrises da bi stavila novije.
Onda kao sto rece kolega, trebace ti i ac3 filter....

Probaj.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
dcizmas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dcizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 16:25
Da, slažem se sa tobom BELI - i ja tako radim
Instaliram samo cofec-e DivX i XviD, FFDShow i AC3 filter
Koristim Videoinspector za, ako mi neki film ne radi da pogledam koji su codec-i u pitanju (audio i video) pa ako je potrebno nađem to što treba i instaliram.
Ne koristim nikakve codec-pakete - zbog toga što ponekad stvaraju razne probleme...
Pozdrav svima...
Na vrh
borism View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj borism Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 17:53
ponavljam home player cinema + matroska i drugo vam nista netreba nema sukoba kodeka sve radi kako treba mozete uspostavidi jos i hardversku akceleraciju...jedan problem je rijesen s novim windows 7 oni ce imati ugradjene kodeke i za kmv fajlove i za sve opcenito tako da ce se preko media playera moci gledati hd dvd...nije preporucljivo mijesati kodeke dolazi do sukoba i s time nis nepostizes
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 18:10

Preko media playera????????
Ako mislis na windows media player, daleko mu lepa kuca.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 19:37
Ja iskljucivo koristim k lite codec pack full instaliran, i plus matroska i coreavc 1.8.5 za Hd filmove i BS Player Pro 2.28 i sve radi ko svajcarski sat, nemam nikakvih sukoba u pc, ni problema u SW

Ažurirao icemaher - 08.Sijecanj/Jan.2009 u 20:45
Na vrh
eva81 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eva81 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 22:12
Hvala svima pa cu bas sad da probam 
Na vrh
eva81 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eva81 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2009 u 23:01
Originalno postovano od strane Buki-Fiume Buki-Fiume piše:

Napravi ovako:

Deinstaliraj(izbriÅ¡i) sve kodeke koje imaÅ¡ i onda nanovo instaliraj najnoviju verziju K-Lite Codec Pack-a, 100% će ti raditi, vjeruj mi...    

svaka cast!smile64
i hvala ti puno na pomoci!!!
Na vrh
luanda View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luanda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2009 u 15:36
Ja sam upravo ovo isprobala i opet mi se javlja ista greska.
Neke filmove(titlove) uopste nece da otvori,a neke otvara bez problema.

Kada sam ponovo instalirala K-Lite Codec Pack,javio mi je da AC3 moze da pravi problem.Da li bi trebalo da ga deinstaliram?
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2009 u 15:44
k lite codec pack pack prilikom instalacije sam detektuje i kodeke a i player-e koje po njemu treba da se djoniraju, milion puta sam instalirao isti i uvek sam odradi sve, prilikom toga te pita, ovo ti je bla, bla.. ne valja oces da se deinstalira,
tako da je bolje na taj nacin nego da deinstalira nesto sto je mozda potrebno..
pa sada neka radi kako ko zeli...

Ažurirao N.B.G. - 20.Ožujak/Mar.2009 u 15:46

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2009 u 16:04
Dugo vremena sam imao probleme sa SW-om jer mi je bila crna slika ili se "rušio" kod otvaranja filma. Nakon instalacije novog K-Litea sve bi radilo bez greške neko vrijeme i onda bi se opet počeo rušiti. Problem sam riješio tako da sam umjesto K-Litea instalirao CCCP. Prvi puta sam u žurbi zaboravio deinstalirati K-Lite i CCCP mi je pri instalaciji javio da su postojeći K-Liteovi kodeci oštećeni. Deinstalirao sam sve kodeke i SW, a zatim instalirao samo CCCP i SW. Od tada sve radi savršeno. Jedina stvar koju K-Lite ima, a CCCP nema je AC3 filter kojega treba posebno instalirati.
Na vrh
luanda View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luanda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2009 u 16:59
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Dugo vremena sam imao probleme sa SW-om jer mi je bila crna slika ili se "rušio" kod otvaranja filma. Nakon instalacije novog K-Litea sve bi radilo bez greške neko vrijeme i onda bi se opet počeo rušiti. Problem sam riješio tako da sam umjesto K-Litea instalirao CCCP. Prvi puta sam u žurbi zaboravio deinstalirati K-Lite i CCCP mi je pri instalaciji javio da su postojeći K-Liteovi kodeci oštećeni. Deinstalirao sam sve kodeke i SW, a zatim instalirao samo CCCP i SW. Od tada sve radi savršeno. Jedina stvar koju K-Lite ima, a CCCP nema je AC3 filter kojega treba posebno instalirati.

Ja vec imam AC3 filter,znaci,ako sam dobro razumela da prvo deinstaliram K-lite i SW,a zatim da instaliram CCCP?
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2009 u 18:17
problem ti 99% radi directvobsub
njega skini i SW sw nece rusit
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2009 u 19:36
Možda je i do directvobsuba, ali imam ga i sada kada mi se više ne ruši. Nekoliko puta sam postavljao pitanje i uvijek je bio isti odgovor: "Stavi novi K-Lite i stvar je riješena". Ni danas baš nisam najsigurniji zbog čega točno nije htio raditi. Meni je pomogao CCCP.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,254 sekundi.