| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Potrebni prevodi |
Odgovori
|
| Korisnik | |
fazilius
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 10.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Potrebni prevodiObjavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 10:41 |
|
The.Day.The.Earth.Stopped.2008.STV.DVDRiP.XviD-iNTiMiD
Bedtime Stories 2008 TELESYNC XviD-KingBen Cadillac.Records.DVDScr.XviD-NoSCR Center Stage Xvid deepwinter-xvid vomit Exit.Speed.2008.DVDRip.XviD-GAYGAY Mirror.Wars.Reflection.One.German.2005.AC3.DVDRiP.XViD.DIRFIX-R0CKED 2 CD-a The.Express.CAM.XviD-CAMELOT hydra-bestdivx Black.Widow.2008.DVDRip.XviD-ARiGOLD Wrestler-DVDRIP devise Innocent-domino DVDRIP thedaytheearthstopped-stv intimid Lords of The Street Soul_Men_2008_cam_XviD-KingBen Potrebni su mi prevodi jer nigde nisam mogao da ih nadjem a ako iko ima prevod za bilo koji film neka me kontaktira na email fazilius@gmail.com Jezik titlova mi je potreban na Srpskom ili Hrvatskom. |
|
![]() |
|
hancock1988
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 11:53 |
|
Potreban mi je titl za film dhoom 2 ima ga samo na engleskom moze li neko prevesti na srpskom ili hrvatskom
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |