| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Rumunsko-Engleski prevodioc |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Pridružen: 29.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 837 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Rumunsko-Engleski prevodiocObjavljeno: 29.Prosinac/Dec.2008 u 10:43 |
|
|
Na
moze se naci fini (na oko) program za prevodjenje sa rumunskog na engleski. ![]() U traganju za titlovima za neke starije filmove, nalazio sam prevode jedino na rumunskom. Nazalost, program je komercijalan, no nadajmo se da ce neko biti sirokogrud... |
||
![]() |
||
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2008 u 14:06 |
|
|
Istina je da sam i ja nalazio neke prevode za stare filmove samo na rumunskom.... evo ja sam ga skinuo odavde, ali jos nisam probao da li radi crack
Probajte, mozda radi....meni se sada ne zuri sa rumunskim buduci da ni engleski ne znam....ko zna...neka izvoli. |
||
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
||
![]() |
||
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 29.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 837 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2008 u 19:02 |
|
|
Skinuo sam sa ovog linka, ali nesto nije u redu.Ne moze se nikako pokrenti setup, uz poruku o nekoj gresci. Probao sam i sa instalacijom sa home page, pa da ga onda crack-ujem, ali opet nije sve kako treba. Instalacija ne daje nikakvu precicu na Desku, a pored toga smesta se direktno na C:\ a ne medju Program files. Hteo sam da ga isprobam, ali ono sto sam mislio da je exe fajl, smesta nesto u tray,i trebao bi kao da automatski preuzima stvari sa clipboard-a, ali to se ne desava. I jos, nisam video gde mu je uninstall, tako da ovde treba biti oprezan,i konsultovati nekoga ko ga je vec koristio ili ga koristi.
Program se moze skinuti i sa ovog linka
ali Rar je zasticen password-om. Na istoj stranici je link za njegovo skidanje????? Skinuo sam ga ali ne reaguje na dvoklik. Mozda neko uspe da razresi ovu zavrzlamu. A evo i linka samo za crack
Checking ... Live Links : 0/0Ažurirao suadnovic - 02.Sijecanj/Jan.2009 u 12:30 |
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |