| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
multmedija |
Odgovori
|
| Korisnik | |
cisko4
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: multmedijaObjavljeno: 27.Prosinac/Dec.2008 u 19:55 |
|
Pomgajte
novi sam čan na forumu neznem ni dali sam na pravom mijestu za ovaj moj problem
imam multi medialno kućište radi super osim što mi nečita slova kao što su;čšćđž
kako riješit problem ako neko zna neka mi pomogne
unaprijed hvala
|
|
![]() |
|
cisko4
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2008 u 09:50 |
|
multimedija
Nije mi jasno da niko nezna o ćemu govorim.Imam kučište diska eksterno sa plerom koji nečita ispravno prijevode diviksa,neočitava mi slova sa kvačicama.U kućištu je disk od tere i stane puno filmova zato mislim da je luda stvar,a ima i svoj daljinski.Dali treba možda prepravljati prijevod ili naći nadogradnju za pler kućišta što ja naravno nisam uspio.Verzija sadašnjeg plera je HL.35.P8.EL.01
Molim za pomoč i unaprijed hvala
|
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2008 u 10:31 |
|
Jedino sto mozes da pokusas je da snimis film sa vise verzija prevoda, pa da vidis sta i da li radi. Ako to ne pomogne jedini nacin je da nadogradnja softvera. Sad, da li ima takve nadogradnje trebalo bi da proveris na sajtu firme koja ga je i napravila. Ako nema tamo, mozes da probas da to nadjes na nekim ne oficijelnim sajtovima, ali tada niko ne garantuje da li ce sve sa tvojim kucistem biti u redu. Ja uvek savetujem da se proveri pre kupovine da li to sto se kupuje radi ono za sta mi je potrebno, da posle ne bi bilo ovakvih problema!
|
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
cisko4
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2008 u 17:24 |
|
Najljepša hvala na savijetu
kućište sam kupio na aukciji preko ebay i po navedenim karakteristikama mi sve odgovaralo dok nije stigao,nema u opcijama našeg govornog podrućija ašto se tiće raznih prijevoda i to sam pokušao ali samo što se tiće formata tj; srt. sub. txt. sas. možda bih ga trebao formatirat nekako drugačije a kako????? Verziju nadogradnje nemogu da nađem nigdije ili je neznam pravilno tražit
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |