Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SPIRIT & EDEN
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

SPIRIT & EDEN

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
akt.no1 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj akt.no1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: SPIRIT & EDEN
    Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2008 u 00:29
Predlozite mi neki dobar film ( i gde ga naci ) na temu :"posle zivota". Devedesetih je izasao jedan film na tu temu,koji je za srpsko/hrvatsko govorno podrucje preveden kao "Tamo"
trikulaftukedujculaftukepogodisocerlaftuke
Na vrh
tmaks View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tmaks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2008 u 16:48
za filmove moram pogledat u kolekciji, znam da imam dva odlicna ali trenutno se ne mogu setit tacnog engleskog naziva, inace probaj sa knjigama od Benedikta, ima oko 6 ili 7 knjiga na tu temu-odlicne su, preporucujem svima koje zanima ova tema
Na vrh
akt.no1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj akt.no1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2008 u 01:19
Hvala,procitao sam nekoliko njegovih knjiga ( covek pise pod pseudonimom i sa ovih je prostora,mislim negde iz Hrvatske),ali i dalje , osim nekoliko, filmove ne mogu da nadjem.
trikulaftukedujculaftukepogodisocerlaftuke
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2008 u 01:39
Imaš milijardu filmova na tu temu. Ne mogu mnogo da ih se setim, ali evo nekoliko (po meni) najjačih: "The Five People You Meet in Heaven (2004)", "What Dreams May Come (1998)", "Made in Heaven (1987)"...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2008 u 02:11
hahaha.. Odličan izbor prva dva.. Treći nisam gledao....
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2008 u 09:16
Samo ti slušaj mene, i nagledaćeš se dobri' filmova!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.