Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem s fontot!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem s fontot!!!

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
toteto View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toteto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem s fontot!!!
    Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2008 u 01:00
Zdravo. Morao sam se registrirati da pitam nesto. Nemojte da mi zamerite za srpsko-hrvatsko-makedonski jazik jer sam od Makedonija.

Downloadirao sam puno subtitolova od ova strana i sve je bio u redu. Sad sam preinstalirao Windows i kad gledam fijlm u moj prevod mesto š je љ место č je и. Ima uste takvi kombinacii. Probav da gi razmenam tie bukvi so kakvi sto trebat da bidat no koga go pustam fijlmot mesto č ilma c. mesto š ima s... Dali toa e nesto do prevodot ili treba da snimam nekoj font so go nemam.
Na vrh
bagemk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagemk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2008 u 02:23
javi mi se utre na mob 075-250033 i ke probam da ti objasnam
I'm ONE and ONLY
Na vrh
bagemk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagemk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2008 u 02:26
me mrzi da pisuvam
I'm ONE and ONLY
Na vrh
toteto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toteto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2008 u 08:57
kazi so e problemot, pa ako ne znam da go resam ke prajme mubet togas.
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2008 u 10:04
Trebaš u playeru promijenit postavke za enkodiranje slova...Wink
Na vrh
toteto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toteto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2008 u 11:09
sega snimiv nesto ffdshow. nekoja programa za prikazvanje prevodot. dali ako sega go klam fijlmot na dvd prevodot ke si bidi klaen ko na komjuter so e. i kako da klam dvix na dvd ako mozi nekoj nesto da pomozi.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2008 u 11:26
pod ffdshow video decoder staviš kvačicu pored subtitles, pa isto to napraviš pod font (koji se otvori ispd opcije subtitles), i tu u meniju odabereš charset: eastern european ili koji ti paše...

tu možeš podesit i veličinu i font i tisuće drugih stvari vezane uz video, isprobavaj malo...Wink
Na vrh
toteto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toteto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2008 u 11:33
mnogu fala samo uste da mi kazite kako da klam divx na dvd. ama poke dvix fijlmovi. deka dvdto e 4.7gb a eden fijlm e 700mb i mozam da klam 4-5 fijlmoj.pomos!!!
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2008 u 11:45
Icemaher pomagaj, ne znam makedonski ovolikoConfused smile51

Ažurirao bubba ho-tep - 22.Prosinac/Dec.2008 u 11:50
Na vrh
toteto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toteto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2008 u 12:17
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

Icemaher pomagaj, ne znam makedonski ovolikoConfused smile51

kako da stavim divx fijlm na jedno dvd. ama da stavim okolo 4 fijlma jer, 1 fijlm je 700mb a jedno dvd je 4.7gb. sad razumes?
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2008 u 17:48
Pa na dvd ti stane 6 divx filmova, ali mozes ti stavit i samo 1 pa ti ostalo ostane prazno... Mislim, cista logika...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2008 u 17:55
Zemjak, izgleda sakas ti 4 filma da pretvoris u DVD, i da gi sobere na edno DVD?? Resenie ti e ConvertXToDVD 3
Ovde imas uputstvo:
Uputstvo za pravljenje DVD-ja
Uputstvo za DVD-lab PRO
I detalno razgledaj ovoj podforum:
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_topics.asp?FID=24

Ažurirao icemaher - 22.Prosinac/Dec.2008 u 18:28
Na vrh
toteto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toteto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2008 u 20:12
znam deka mozam da klam i 4 fijlmoj i 1. samo kako da gi klam na dvd? deka do sega klavav na dvd so data dvd... ama prevodot (koga ke go pustev na DVD-player) bese mnogu siten. dali mozam nekako da napram da e pokrupen, a da ne gibam vo DVD-to deka probav ne mozi.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2008 u 20:23
Toa ti e problem vo DVD Player-ot, baraj firmware za nego na google.com
napisi tamu model na Dvdplayer firmware i ke najdes upatstva kako treba da go sredis pleerot
Na vrh
toteto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toteto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2008 u 21:11
se e vo red koga ke gledam fijlm od orginal dvd. samo kazete mi kako se klava divix fijlm na dvd, a da mozam da klam poke naednas deka heroi gi klavam na dvd i nemozam 20 dvd-a da gupam.

Aj pogledaj malce pogore mojot post!!! Imas Upatstva!!!

Ažurirao icemaher - 22.Prosinac/Dec.2008 u 21:31
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2008 u 00:47
Daj neka neko objasni sta coveku u stvari treba,
mislim 100 tema...
nista bre ne shvacam u cemu je frka, hahaha..
pricaj bre!!!

Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2008 u 00:52
Aaaaaaa...
Pa prebaci player/subtitle na Central Europan ili
Cyrillic, ako je u pitanju Windows
ako je u pitanju DVP onda kao sto kaze icemaher novi
firmare (update) otkud znam sta ti treba?!

Na vrh
toteto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toteto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2008 u 19:40
Sed novi problem.  Pokusavam staviti 2 fijlmova na jedno dvd. Sve je u redu do tad kad treba da proverim dali je se u redu s fijlm (da vidim dali imam subtitle). Napravio sam kako je kazalo na tutorijalu za nero vision. Ja imam najnovi Nero, u nego je Nero Vision (bez express) 4. Sve mestim menia, fijlmovi sve, ali kad gledam nema subtitle. go imam ffshow namesten si e ubo, ali nema subtitle. Dali treba videoto da go convectiram pred da go klam na Nero Vision ili...?
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2008 u 21:38
Zemjak, najprosto ti e so ConvertX, ti objasniv kako treba! I jos nesto, ako sakas posle prv film, da ti pocne avtomatski drug, ke stikliras ovie dve opcii:

A za prevod ako ti e makedonski, ke ides u Settings => Subtitles => Text Subtitle Renderin Settings => Code Page => (ANSI - Cyrilic) ako e srpski ili hrvatski biras (ANSI - Central Europe)
Na vrh
toteto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toteto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2008 u 21:41
ko so gledav vo upatstvata nigde ne se spomna ConvetrXDVD. 

Ažurirao icemaher - 23.Prosinac/Dec.2008 u 21:47
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.