| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Body of Lies (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Body of Lies (2008)Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2008 u 00:53 |
|
BODY OF LIES, 2008. ("Krug laži", SAD) Trust no one. Deceive everyone. Žanr: Akcija Trajanje: 128 min Glavne uloge: Leonardo DiCaprio Russell Crowe Mark Strong Golshifteh Farahani Oscar Isaac Simon McBurney Scenario: William Monahan (The Departed, 2006.), David Ignatius (roman) Režija: Ridley Scott (Gladiator, 2000.) Sinopsis: Roger Ferris (Leonardo DiCaprio) je najbolji čovek američke inteligencije na mestima gde ljudski život ne vredi više od informacije koju može da nabavi. U operacijama koje ga nose širom sveta, Ferrisov sledeći dah često zavisi od glasa s druge strane sigurne linije - CIA veterana Eda Hoffmana (Russell Crowe). Praveći strategije sa laptopa u suburbanim predelima, Hoffman je na tragu terorističkog lidera koji je organizovao kampanju bombaških napada dok zavarava najsofisticiraniju mrežu inteligencije na svetu. Da bi izmamio teroristu na otvoreno, Ferris će morati da se uvuče u njegov mutni svet, ali što je Ferris bliži meti, to više otkriva da je poverenje i opasan komoditet i jedino što će mu izvući živu glavu. Lokacije snimanja: Annapolis, Maryland, USA Baltimore, Maryland, USA Gaithersburg, Maryland, USA Ouarzazate, Morocco Rabat, Morocco Washington Dulles International Airport - 45020 Aviation Drive, Sterling, Virginia, USA Washington, District of Columbia, USA White House - 1600 Pennsylvania Avenue NW, Washington, District of Columbia, USA Ažurirao Kneginja - 09.Sijecanj/Jan.2011 u 02:44 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
zdvd
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 12:54 |
|
nisam još gleda ćekam axxo da ga stavi
|
|
|
mir vama
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 12:57 |
|
ne znam postoji li uopće već kvalitetna snimka
|
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 14:36 |
|
Za sada ne...
I ja čekam ovaj film u dvdrip-u |
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 14:43 |
|
Kada bi trebao doći dvdrip za ovaj film?
|
|
![]() |
|
zdvd
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 14:57 |
|
aXXo ili mininova valjda će brzo doći
|
|
|
mir vama
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 01:31 |
|
Ništa meni ovde nije jasno...... u pola filma mi je palo na pamet, šta ako me neko pita, o čemu se film radi? Ja nemam pojma..... Ceo film je proveo na telefonu, putuje od države do države, ja gledam i nemam pojma o čemu se tu radi.... Svašta, ovo mi se prvi put desilo.... Nije on meni bio dosadan, šta više, kraj je super, ali o čemu se tu radi i zašto je stalno putovao od države do države i pričao pola filma sa Raselom, nemam pojma....
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 09:46 |
|
Onda pogledaj film ponovo, možda ti bude jasnije
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2011 u 10:24 |
da sam procitao synopsis, sve bi mi bilo jasnije...... Sad kad sam ga pročitao, bar znam o čemu se radi ![]() |
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
superfreakdonky
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2016 Lokacija: beograd Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2017 u 03:20 |
|
kako Sluzbe trose ljudski materijal, ko toalet-papir, a sve ne u cilju interesa Drzave ( kao ni naroda-ko sisa narod, tu je da placa porez koji ovi trose ) vec u cilju licnog napredovanja u hijerarhiji cinova i benefita koji to donosi sefovima, koji nikad ne znoje zadnjicu na terenu .....jezivo sta 'ljudi" rade radi licnog napredovanja tj, novca ! inace, film, je mrak, u pozitivnom smislu, i propaganda americke moci !
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2024 u 14:12 |
|
Ponovo sam odgledao ovaj ok film
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |