Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Konvertovanje mp4 u avi ?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Konvertovanje mp4 u avi ?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
cecavin View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cecavin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Konvertovanje mp4 u avi ?
    Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2008 u 20:18
Htela bih da skinem neke crtace u mp4 formatuali ga moj DVD ne podrzava.
Da li postoji neki program kojim se moze konvertovati mp4 u avi?
Unapred veeliiko vala od svih klinaca u komsiluku i mene.
Na vrh
hoshi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hoshi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2008 u 20:26
Ja mislim da moze Total video converter (jako je lak za upotrebu izmedju ostalog )ali ga nikad nisam koristila za konvertovanje mp4 pa je bolje da se jos neko javi i potvrdi..
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2008 u 21:44
Da, i mene zanima s čime je najlakše i najbolje?   
Na vrh
rile026 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rile026 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2008 u 22:40
Mzete konvertovati sa :Total video converter ili sa format factory.
Oba programa su free i veoma laki za rukovanje.Ja ih cesto koristim.
rile026
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2008 u 23:00
Ja sam probleme te vrste rešavao programom: mp4toavi
Vrlo zadovoljavajući rezultati.
Na vrh
hoshi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hoshi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2008 u 23:03
Pa jeste ali total v. converter ti posle ostaje za sve,a to je specijalizirano :)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2008 u 23:43
Specijalizovani programi su uvek bolji od opštih, iako mislim da je i TVC odličan... Uostalom, Ceco, probaj pa proveri...
Na vrh
cecavin View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cecavin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2008 u 01:49
Hvala, hvala hvala. Podmladak u zgradi vam je beskrajno zahvalan. Mislim da je Darije ipak u pravu. I ja radje koristim specijalizovane programe, manje glava boli kad se koriste. Operacija je uspela i Pipi duga carapa se vec sprema.
smile62
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2008 u 02:29
Pozdravi podmladak od mene i drago mi je da smo pmogli.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.