Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pozdrav svima
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pozdrav svima

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
siniven View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj siniven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pozdrav svima
    Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2008 u 17:09
Bok svim članovima... hvala što ste mi dopustili da buden član ovog foruma... obožavam seriju Prison Break i ovdje sam ponajviše zbog te serije... lp...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2008 u 17:22
I nama je drago... Što se tiče serije, ovde ima dosta tvojih istomišljenika, tako da se nadam da ćeš uživati. Pozdrav lega i dobrodošao.
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2008 u 17:24

I ja također obožavam tu seriju...      
Na vrh
siniven View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj siniven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2008 u 17:32
hvala buki , tvoji prijevodi su mi zakon... odličan posao...
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2008 u 17:34
Pozdrav i tebi. Što se PB-a tiče, da sam ja tamo, već bih odavno pobjegao. LOL
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2008 u 18:39
pozz, siniven... Svi smo mi ovde jednom dosli, zbog PB, ili necega drugog, i onda, odjednom, ustanovis da ima mnogo vise razloga za boravak na Forumu... Nadam se, i zelim ti ugodan boravak, i mnogo prijatelja koje ces ovde steci...

Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.