| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pitanje adminima |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kayser Soze
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Uploader
Pridružen: 27.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 147 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pitanje adminimaObjavljeno: 07.Prosinac/Dec.2008 u 23:37 |
|
krivo krivo . .. cek pls. . postavit cu ponovno pitanje . .jer .. doslo je do nekih pogresaka .. titlovi su se pojavili ali . .hm . .niej mi nista jasno . .
bilo je pitanje al .. hm mislim nema smisal jer pitanje koje sam htio postavit i primjedba za nesto kja ipak postoji ovdje . .ali . .mi nije jasno kako . .uglavnom moja pogreska .. tako da. . sorry jos jednom . .:) :) ovo je editiran post . .. Ažurirao Kayser Soze - 07.Prosinac/Dec.2008 u 23:46 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2008 u 23:46 |
|
Tvoji jucerasnji titlovi za filmove Jamesa Bonda, INCITE verzije vec postoje na ovom sajtu
uploudane s tvoje strane, znaci duplikati su i zato nisu odobreni: http://www.divx-titlovi.com/co-yu/divx-subtitles/subtitles-by-uploader.aspx?pageindex=1&uploader=Kayser+Soze A sto se tice duplikata, bilo ko da upise 007 ili James Bond, moze da se uvjeri koliko duplih ima na ovom sajtu, a tek kad bi se trazilo po naslovima. Dnevno na sajt stize i po 20 do 30 potpuno identicnih titlova, nekad manje-nekad vise. Samo mala potraga po searchu sa strane ljudi bi to sprijecila.. ali...
|
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kayser Soze
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 27.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 147 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2008 u 00:02 |
|
ajd pls zatvorite ovu temu . . pogreska je s moje strane . . napravljena . .jer su ostali titlvoi u krivom folderu iz kojeg stavljam titlove. . . . .zato sam editirao post .. mea culpa. .
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |