Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Screensaver i audio program..
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Screensaver i audio program..

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Jureks View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jureks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Screensaver i audio program..
    Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2008 u 23:59
Ovako..prvo da se ispricam moderatorima..sto pisem 2 razlicite teme u jednu..ali da ne otvaram dvije teme (Radi lakseg pracenja).. pa ovako..imam 2 pitanja i to ova:

1. Zanima me dali ima neki jednostavan program za izradu vlastitog screensavera.. Znaci da stavim svoje fotke, po mogucnost da se moze dodat neki mp3 i video.. i naravno da ima neke effecte..(Ono prebacivanje sa slike na sliku, pa onda da se mozda dodat text i slicno tome)..

2. Skinuo sam film i sad se cuju 2 audija.. Tj cuje se engleski audio ali preko toga je naljepljen i ruski audio.. I sad sam otkrio neku opciju u KMPlayeru..da se iskljuci taj ruski audio..ali je onda engleski audio jako tih.. Pa me sada zanima dali postoji neki jednostavan program da se makne taj ruski audio i da bude samo engleski.. Jer se rado o jako rijetkom filmu..tj sve linkove koje sam naso na netu su sa tim ruskim audijem.. Hvala za pomoc!

Jureks
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2008 u 00:02
1. Microsoft Office Powerpoint, mislim da on moze sve to.

Edit: zbunio sam se, celo vreme mislim na slideshow hahahaha
sorry druze, greska

Ažurirao icemaher - 04.Prosinac/Dec.2008 u 00:49
Na vrh
Jureks View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jureks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2008 u 00:03
Al cek..znam da PP radi prezentacije..ali bas da moze Screensaver.. Jesi siguran? I jos da dodam da taj program moze spremit taj Screensaver kao exe file..pa da se kao moze instalirat..?
Na vrh
Jureks View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jureks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2008 u 00:37
Evo malo sam trazio po netu i naso rijesenje za ovo prvo pitanje.. Ovaj program moze stavit vlastite slike, cak i flash i muziku tj mp3..a cak se moze i save-at kao exe. tj kao installer..ima i jos neke opcije..mada sam ga pregledo samo na sekudnu..pa eto..ako ikome zatreba..link je tu..

http://rapidshare.com/files/170002798/2D_3D_Screensaver_Maker_v3.6_upload_by_Jureks.rar

Ažurirao Jureks - 04.Prosinac/Dec.2008 u 00:38
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2008 u 00:45
Evo odgovor na drugo pitanje!

Kroz virtual dub mod provjeri je li imaš posebno ruski posebno engleski dub
i ako imaš što čisto sumnjam disable na taj ruski i sačuvaj ponovo film.
Ako ne onda teško ćeš to otkloniti!
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2008 u 00:50
2. koji je taj film, mozda mozemo da nadjemo neki link samo sa engleskog zvuka???
Na vrh
Jureks View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jureks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2008 u 21:27
@joya: jel mi mozes malo objasnit postupak ukratko..nisam bas koristio virtual dub prije..pa ne znam bas..
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2008 u 21:47
Pokreneš virtual dub mod i preko file open učitaš film, onda odabereš STREAMS pa Stream List i vidiš koliko imaš Dub-ova obično je u takvim slučajevima jedan a ne dva ali provjeri.
Ako budu dva onda vidi koji je ruski i klikni na disable i preko file save as
snimi svoj film ali na menu VIDEO podesi Direct stream copy pa tek onda sačuvaj film.

Nadam se da si sad skontao.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2008 u 23:23
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2008 u 23:29
Upravo to!
Na vrh
Jureks View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jureks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2008 u 22:44
Evo kopirao sam prijatelju post..i kaze da nije nasao taj streams..jedino ako je to pod Audio --> Source Audio --> Stream 1.. (Znaci ima samo taj 1) Tako da ja pretpostavljam da ima samo taj Ruski preko Engleskog..pa me jos pitao..ako netko ima linkove za "Kama sutra the sensual art of lovemaking".. Tako je reko da se film zove..i jos samo da kazem..da ovaj link sto je darije napiso..nemogu uci.. pise mi "Error Stranica dostupna samo članovima s ovlaštenjem."..
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.