Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Za modoratora , Kneginja
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Za modoratora , Kneginja

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
The Freak View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj The Freak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Za modoratora , Kneginja
    Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2008 u 22:07
Ovako zamolio bi te da ne dajes lazne informacije, nisam glup i ne cini me glupanom. Cijeli sajt sam pretrazio i nisam nasao prijevod za film red. Postao sam temu i ti meni imas je na situ i lock.  
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2008 u 22:12
Kadaupišeš "red" i dodaš dvije zvjezdice, sve će ti biti jasno. Na drugoj stranici ti se nalaze hrvatski, srpski i engleski titl za taj film. Samo bez nervoze i napadanja.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2008 u 22:12
Niko nije ovdje zato da vredja ili zeza, vec da si pomognemo ako znamo,
ako trazis prevod za film Red, nasao bi da si potrazio:

http://www.divx-titlovi.com/en-us/divx-subtitles/download/red_2008_dvdrip_fxg/68196.aspx

http://www.divx-titlovi.com/en-us/divx-subtitles/download/red_2008/68240.aspx
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2008 u 22:26
Sad bi fino legla poruka tipa "Sorry, nism vidio, ispričavam se..." i dodaš ovog smajlija na kraju smile61.
Na vrh
LukicAleksandar View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LukicAleksandar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2008 u 22:51
Budi dzentlmen, kada si napadao bio si silan i niko ti nije uzvratio agresijom, bio bi red stvarno da se izvines.
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2008 u 23:28
I kneginja je carica i zaslužuje izvinjenje!
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2008 u 23:34
No comment. Muka mi je od ovakvih tema. Brate, prvo proveri dobro, pa onda napadaj. Na šta ti ovo liči, majke ti?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2008 u 23:36
Vidim pominjete agresiju, represiju, silu...
Jel me to neko zvao?

The Freak, šmekeru... gde si?
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2008 u 23:40
Ovako, Kneginja je legenda koja se svima trudi pomoć i uostalom tebi je pomogla prije nego je tema zatvorena i ničim nije zaslužila ovakve napade nekog anonimusa, tako da bi ovo trebao shvatit kao prvu opomenu...Angry
Na vrh
The Freak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj The Freak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2008 u 00:45
Knjeginja oprosti samo sam htio vidit link a ne lock. I to me je snervalo. Otkud sam mogao znat za dvije zvjezdice. By the way vi moderatori, radite svoj posao, ja sam sebi dajem opomenu pretjerao sam. A ti knjeginja dugujem ti ispriku, bocu bailesa, i jednu toplu recenicu. Oprosti sto sam te napao. smile61

Ažurirao The Freak - 05.Prosinac/Dec.2008 u 00:48
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2008 u 00:49
Ehh da nam je jos koja kafa... moglo bi i sijelo pocet'
Na vrh
The Freak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj The Freak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2008 u 00:52
Jos jednom, prihvacas li moju ispriku
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2008 u 00:55
Naravno,
kafa se pije samo sa prijateljima zar ne?:)

Ažurirao Kneginja - 05.Prosinac/Dec.2008 u 00:57
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2008 u 01:09
A šta je sa translatora može li s njima!
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2008 u 01:25
Originalno postovano od strane joya joya piše:

A šta je sa translatora može li s njima!

uvijek
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,120 sekundi.