Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sisata banda
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sisata banda

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sisata banda
    Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2008 u 17:33
Ugandom hara 'sisata banda'

KAMPALA - Policija u Ugandi izdala je upozorenje građanima da Kampalom hara kriminalna grupa koja pljačka na neobičan, ali veoma ugodan, način.

Naime, istraga je pokazala kako muškarci koji posjećuju barove trebaju voditi računa  s kime se druže jer se pojavila grupa djevojaka koja grudi maže kloroformom i njime uspavljuje žrtve. Omamljeni muškarci bude se bez novčanika.

"Nanose kemikaliju na grudi, približe se nekom muškarcu, popiju par pića s njim... a potom te iste muškarce nađemo onesviještene i bez novčanika!", rekao je glasnogovornik policije Fred Enanga.

"Ništa ne ostavljaju za sobom! Osim novca odnose i odjeću. Više puta se dogodilo da žrtve pronađemo gole, a kada dođu sebi ne sjećaju se ničega. Samo se sjećaju romanse. Zato apeliramo na sve muškarce da vode računa jer mi osumnjičenih nemamo!"  (njd)
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2008 u 19:11
Ne bih imao ništa protiv da me ova sa slike opelješi
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2008 u 19:59
Ni ja! Ionako bi ostao bez 200 dinara! LOL
deUs eSt hOMo
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2008 u 20:07
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Ne bih imao ništa protiv da me ova sa slike opelješi

Nećeš vjerovati, ali ti si mi prvi pao na pamet kao potencijalna žrtva ovakvih terorista. LOL
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2008 u 20:35
Ma kakva žrtva. Još bi im se zahvalio, i rekao pandurima da fak-ofuju. Samo zamisli... zaspiš, sa pogledom na susi.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2008 u 20:57
Vraća te u neka sretnija vremena? LOL
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2008 u 21:01
Da. Kad nije imao ko da me popreko pogleda kad ja "pogledam"
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2008 u 01:14
Onda, kad putujemo za Ugandu?LOL
Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2008 u 15:59
na docek nove godine...hahaha
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2008 u 16:15
Nego, imam jedan problem, pa bih zamolio da mi drugarski pomognete, a nije spam pošto je direktno vezan za ovu temu. Naime, angažovan sam da sviram za novu godinu u nekom rock kafeu, za finu kinticu. Problem je u tome što sam prihvatio, a prethodno nisam video konačnu listu prijavljenih gostiju, na kojoj dominiraju ženska imena (M 42 / Ž 113). Još gore, žena mi to veče neće biti tu, jer nema ko da čuva malu, pa se plašim za svoju čast i poštenje. Strah je još jači, ako uzmemo u obzir da su gošće sveže punoletne... Pitanje je: koji je najjači lek za smirenje?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2008 u 16:59
Pozovi mene, Luku, Bubbu, Iru, Barcu... Mogao bi i icemaher-a... i ti si miran 100%...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2008 u 17:15
Da, kao u nekoj od naših priča: "Za njih se nova godina pretvorila u pakao. Bubba je u ćošku sisao palac, dok je Darijeva polovina nekontrolisano trčala po dvorištu..."
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2008 u 00:26
aaaaaaaaaaaaaa, javi adresu smile71smile71
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2008 u 17:58
A javi gde je,pa mozda da se i zenski deo ovog foruma pokupi i dodje na docek,da povecamo cifru!
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2008 u 18:04
Jeco, za tebe šaljem limuzinu!
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2008 u 18:11

Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2008 u 19:11
Kes, kolica & ja stizem na svirku sa Jecom, to su moji preduslovi...LOL
deUs eSt hOMo
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2008 u 19:53
Ja se uvijek mogu provući pod "security". smile104
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Prosinac/Dec.2008 u 18:17
i sta smo se dogovorili za doček,10 dana nam je ostalo?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.