Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Windows xp problem, ljudi pomagajte!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Windows xp problem, ljudi pomagajte!!!

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Windows xp problem, ljudi pomagajte!!!
    Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2008 u 12:25
Ovako, nasao sam se u situaciji jebe lud zbunjenog, ukratko problem je ovaj:

Dodao sam eksterni hard disk neki dan na komp preko usba i nakon toga instalirao service pack 3.
Sve je funkcioniralo besprijekorno do jucer kad mi se pri bootanju kompjutera pojavila poruka:
''you must activate windows within 6 days!''!!!

windowsi su odavno aktivirani i rade bez problema tako da sam na ovu poruku kliknuo activate windows now...
pricekao sam da program odradi svoje i pojavila se poruka windows is already active.

OK, mislio ja sad je sve u redu, al ne tek je pocelo, naime pri slijedecem rebootanju poruka ''you must activate within 5 days''! mi se ponovo javlja, ja ponovo stisnem activate i opet sve iznova - pise da su vec aktivirani al pri svakom restartu poruka se ponavlja!!!

Mislio sam da je wga problem, al nije mi instaliran na kompu, provjerio sa raznim alatima, novu aktivaciju mi windowsi ne dopustaju jer su vec aktivirani!!!, a meni svaki dan prolazi u iscekivanju raspada sistema za 5 dana, sad moram radit back-upove svega, programa isl 1 TB podataka!!!

pomozite molim, ne znam kako ovo riješit i šta će bit kad istekne rok???!!!

Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2008 u 12:41
format c i ponovni install :D:D:D
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2008 u 12:43
a yebem li te, ne shvacaš ozbiljnost situacije :D
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2008 u 13:12
:P
ovaj sumnjam da ti je do do novog harda, jer ako si ga dodao neki dan onda ti on nimalo ne utjece jer windowsi idu bez aktivacije 30 dana.
najvjerojatnije ti se neki q pomijesalo u registryu, moj savjet ti je, napravi piratsku aktivaciju i budi miran
imas masu uputstava po netu
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2008 u 13:29
jesi probao system restore?
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2008 u 13:39
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

jesi probao system restore?

nazalost nedavno sam izbrisao system restore point i odlucio ne koristit jer mi je zauzimao puno mjesta na hardu...

sad se grizem zbog tog
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2008 u 13:40
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

:Povaj sumnjam da ti je do do novog harda, jer ako si ga dodao neki dan onda ti on nimalo ne utjece jer windowsi idu bez aktivacije 30 dana.najvjerojatnije ti se neki q pomijesalo u registryu, moj savjet ti je, napravi piratsku aktivaciju i budi miranimas masu uputstava po netu

sve je to OK i znam kako se radi, al problem je sto je meni windows vec aktiviran i ne zeli prihvatit novu aktivaciju
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2008 u 14:03
e jbga, ja sam se juce zajebo na vistu instalirao neki update za serial ata, pa mi se dole pojavilo u taskbaru desno ono Safely Remove Hardware za hard disk, i me jako nerviralo, pa sam samo vratio system restore nekoliko sata unazad i sad cepa...zbog igre sam prezadovoljan vistom..

kazes trebas raditi backup nekih podataka 1tb? zasto? jel su oni u C: tojest jesu oni u particiju gde ti je windows, pa prilikom preinstalacije da bi izgubio tih 1tb ...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2008 u 14:29
Tocno tako, ili situacija da su igrice (oko 250 gb) na d disku ali neraskidivo povezane sa registryem na c disku.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2008 u 14:54
Ne znam da li imaš legalnu verziju Windows-a ili ne, ali ako nemaš ZAŠTO SI ZABOGA AKTIVIRAO WINDOWS!!!!!?????

Nezvanično, ali skroz nezvanično (jer ne znam šta se TAČNO dogodilo prilikom te tvoje aktivacije) ti kažem da ti se neće ništa dogoditi nakon 5 dana, ali ovo nemoj uzimati zdravo za gotovo, jer zvanično, OS će prestati da ti radi nakon tog perioda....
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2008 u 15:00
Imao sam verziju koju sam trebao aktivirat i sve je super radilo do sad (2 godine) i win update i ostalo...

Sad radim backup i odbrojavam dane, jedino mi to preostaje...
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2008 u 15:33
ahaaaaaaaaa
znaci nije legalna verzija
onda ti SP3 jebe stvar...
e sad koliko ce pomoc da ga maknes ne znam, al svejedno probaj
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2008 u 19:20
Je, legalna je (sa starog laptopa) al sam imao problema jer ne dopuštaju instalaciju na novi komp bez odobrenja...

btw. Kako da maknem SP3?

Ažurirao bubba ho-tep - 16.Studeni/Nov.2008 u 19:21
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2008 u 19:27
u control panel add or remove programs, imas ga na listu..
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2008 u 20:07
Jedan mali spam: Znam da nije smeshno, ponajmanje bubi, ali kako si ti to izlozio uz svu problematiku i dramu, a narocito rechi tvog dragog kompa: 6 more days, 5 more days.. !!! Ne mogu a da ne ocekujem sa nestrpljenjem tih X more days , pa da vidim hoce li da eksplodira ili napishe all data erased ili nacrta smajli i kazhe ''got ya smile40''   LOL
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2008 u 15:54
Originalno postovano od strane faithlessmary faithlessmary piše:

Jedan mali spam: Znam da nije smeshno, ponajmanje bubi, ali kako si ti to izlozio uz svu problematiku i dramu, a narocito rechi tvog dragog kompa: 6 more days, 5 more days.. !!! Ne mogu a da ne ocekujem sa nestrpljenjem tih X more days , pa da vidim hoce li da eksplodira ili napishe all data erased ili nacrta smajli i kazhe ''got ya smile40''   LOL

A jes' legendaLOL

I meni je sad već smiješno. prvo sam obrisao SP3, pa komp otišao u pm, svi driveri se pobrkali, pa sam morao reinstalirat SP3LOL
Ispeć ću kokice za par dana i odbrojavat minute do praskasmile66

p.s. ako mi padnu windowsi, prebacujem se trajno na linux...

Ažurirao bubba ho-tep - 17.Studeni/Nov.2008 u 15:59
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2008 u 20:01

Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

Tocno tako, ili situacija da su igrice (oko 250 gb) na d disku ali neraskidivo povezane sa registryem na c disku.

pa covece sto drzis podatke na c?

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2008 u 00:14
nije sve na c, al tamo mi je registry pa ce igrice po mom misljenju postat nefunkcionalne nakon reinstalacije windowsa, al ko zna mozda se varam.
ostalo je na c zbog prakticnih razloga, znam da je blesavo...Ouch

Ažurirao bubba ho-tep - 19.Studeni/Nov.2008 u 00:15
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2008 u 01:44
Koliko još do "samouništenja"?
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2008 u 02:52
to sto kazes oko igrica u registry ne brini siguran sam da 90% igrice rade bez problema nakon nove instalacije windows-a i slicno...
evo bas kod mene primer, instalirane neke igre na vistu neke na XP-u..Ja imam u C instalirano Xp sp3, a u G: vista 64 ultimate, a u D: su mi igrice instalirane.. Kad startujem vistu 64 igrice rade najnormalnije, takodje i pod xp-u... bez brige za to!!! pa i da ne radi neka, valjda ih imas na dvd diskove, ponovo instaliraj?? ili downloaduj sa net-a... Bitno je da si save fajlove iz igrice negde smestio gde ih ne mozes izgubiti....don`t worry vitezu LOL

Ažurirao icemaher - 19.Studeni/Nov.2008 u 02:53
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.