Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoc oko utorrenta i....
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoc oko utorrenta i....

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
eva81 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eva81 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoc oko utorrenta i....
    Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2008 u 15:27
Jel moze neko da mi pomogne posto ne mogu da skidam filmove preko torenta. Stavim da se skida  i posle minut dva  izbaci ''access is denied'', probala sam preko utorrenta, azureusa, bittorenta i uvek ista prica.

Hvala unapred!!!
Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2008 u 15:32
hmmm...
znaci programe imas?...
daj mi primjer torrenta (link)...
muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
Na vrh
eva81 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eva81 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2008 u 15:48
imam sve te programe ali neznam sto nece odjednom nista.
probala sam bas dosta torenata i nista.

http://www.mininova.org/com/1790922
Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2008 u 15:56
hmmm...
pogledaj konfiguraciju u torrent programu...prolaz porta, povezivanje...itd..
al sumljam da bi bas svi programi bili sjebani u postavkama....hmmm

meni trenutno tvoj torrent igreda ovako:

Na vrh
eva81 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eva81 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2008 u 16:18
hvala na pomoci!
 poceprkacu malo pa cu videti.
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2008 u 16:30
probaj preko flashgeta

meni torenti nikako ne rade, sve sam zivo pokusavala i na kraju probam preko flashgeta (posto preko njega skidam s RS) i "proradi"

Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2008 u 16:38
meni torrenti rade bez beda...
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2008 u 17:01
a jel ti otvoreni portovi ao koristis ruter ili wifi

Na vrh
eva81 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eva81 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2008 u 19:13
imam modem (kablovski net), nije mi jasno da odjednom nece ni jedan program da funkcionise a bilo je sve ok i nista nisam babrala pa da kazem da sam nesto zeznula, stvarno mi nije jasno.

u svakom slucaju hvala vam svima probacu taj flashget mozda nesto uspem.

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2008 u 19:40
jel možete pomoći,imam utorrent 1.7.7 i skidam sa xtremezone i sve je super skine on po punoj brzini ali problem nastane kada treba seedati,uopće mi neće seedati i onda me izbaci sa tog torenta,jel zna ko rješenje
HVALA
Na vrh
eva81 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eva81 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2008 u 20:14
ja skinula flashget, ubacim torent i nista se ne desava tako stoji, nista nece da skida smile92
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2008 u 20:46
probaj skeniraj pc, mozda je neki virus, ili skini utorrent 1.7.7, i probaj one linkove za torrente koje sam ti poslao, narocito onaj arena..., registriraj se, skini od taj tracker neki torent pa probaj, mora da radi i to sa max brzine

Ažurirao icemaher - 27.Listopad/Oct.2008 u 20:47
Na vrh
eva81 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eva81 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2008 u 14:25
Icemaher sve sam uradila al nista, nece pa nece Cry
Hvala na trudu smile61
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2008 u 18:05
sta koristis od firewall-a
Na vrh
eva81 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eva81 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2008 u 12:50
uspela sam da skidam torente sa BitlLord-omWink
Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2008 u 22:18
ajde ljudi posto ste vi mladji pa se razumete u to skidanje molim objasnjenje,kao prvo na svakom privatnom trakeru gde se prijavim kazu iz administracije da nisam dostupan neznam ni sta znaci kad ja skinem nrmalno ali je problem sa tim ratiom  jel ne drzim seed-sta je to,kad film skinem trebam drzati seed na ytorenteu 1.81 negde 12 do 24 sata ali posle nekog vremena samo pocrveni i pise error i kazu nesidujes i opomena,kazu treba neki router da podesim pa firewall pa ytorrent jel to moze neko polako da objasni,hvalaQuestion
Na vrh
LukicAleksandar View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LukicAleksandar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2008 u 22:39
Koji internet posedujes, wireles, adsl.... 
Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2008 u 23:04
adsl telekom srbija 512/64 a sad je valjda povecan na 712/64 od 1.11 tako kazu mada ja neznam gde to da proverim
Na vrh
LukicAleksandar View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LukicAleksandar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2008 u 23:09
http://www.speedtest.net/
Ovde mozes da proveris brzinu, mnogi imaju problema sa tom verzijom  torrent clienta, probaj da ga promenis, uzmi verziju iza. Ja imam wireless tako da ti ne mogu pomoci u vezi dostupnosti, na svakom privatnom truckeru imas forum gde se resavaju problemi dostupnosti.   
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2008 u 23:31
to sto ti dosadjaju za ratio, to je zato sto imas izgleda slab upload 712/64...primer ti skidas sa brzinom 80kb/s a dajes upload od 8kb/s.. i tako da ti za taj 700mb skinut film moras da drzis upload bar do 350mb upload-ovanih da bi bar upola izednacio ratio... a to sa 8kb/s ima da traje jedno 4-5dana(lupam).... tako da ne znam resenje... slab upload i ne postovanje pravila na trackere(ne drzanje seed) uvek donosi predupredjenja i kasnije ban...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.