Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Dexter
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Dexter

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Stiletto View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stiletto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Dexter
    Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2008 u 23:34
Cao svima,proslo je par dana od kad je zadnja epizoda Dextera emitovana ali jos uvek nema prevoda,pa sam hteo da pitam da li se iko vise bavi prevodom ove serije?
Na vrh
kanda View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kanda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2008 u 00:32
    Zamisli!!!!!!!!! Proslo je par dana. Ti prevodioci su stvarno postali bezobrazni
Na vrh
Stiletto View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stiletto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2008 u 01:15
Pa vidjao sam mnooogo brze prevode od ovoga,nebunim se samo sam pitao,anyway sam cu prevesti i okaciti prevode za nekih 1-2h dok zavrsim to..ako niko nece ja cu
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2008 u 01:18
Tako se govori!
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2008 u 02:00
Na vrh
Lucky_Mkd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lucky_Mkd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2008 u 02:45
sta vi je bre ljudiiiiiii gledam ovih dana samo daj prevediiii ono ovooo pa sta vi je pustite ljude da rade !!!!! sve imamo od prevoda zahvaljujuci ovim ljudima koji to rade dobrom voljom, sta vam je sta zurite tolikoooo, imacete titlove,strpite se maloooo!!!!! Dajte malo se smirite

Ažurirao Lucky_Mkd - 23.Listopad/Oct.2008 u 04:47
Na vrh
Stiletto View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stiletto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2008 u 05:48
Done prevod je gotov i uploadovan na sajtu pod imenom dexter s03e04 serbian.
Uglavnom ja nikada do sada nisam prevodio bilo sta,tako da ako nije savrseno nadam se da necete zameriti,prevod sam uradio samo zato sto znam kolko neki (ko ja) mrze da cekaju.
uzivajte
Na vrh
Stiletto View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stiletto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2008 u 05:55
AH da umalo da zaboravim,ja sam samo uradio prevod sa engleskog na srpski,a engleski titl sam skinuo sa ovog sajta,neznam tacno koji od dva ponudjena,tako da kredit nekome od dva lika koji su napravili engleski titl
Na vrh
madmax86 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj madmax86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 22:34
Da li neko sa ovog sajta radi prevode s03e05?
Uzmi sve sto ti zivot pruza, danas si cvet sutra uvela ruza!
Na vrh
Stiletto View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stiletto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2008 u 18:52
Nazalost iz nekog razloga niko vise neprevodi Dextera :|
Ja sam imao utisak da je Dexter posle Prison break i Heroes najpopularnija serija na prostoru ex yu al izgleda da sam pogresio.
Da li postoji nacin da se proveri kolko puta je skidan neki prevod na ovom sajtu?

Ažurirao Stiletto - 04.Studeni/Nov.2008 u 07:16
Na vrh
kanda View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kanda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2008 u 23:28
    Prijevod radi Dexterslab. Bit ce sigurno za par dana. Ne gori.
Na vrh
tikusano View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tikusano Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2008 u 14:12
Dexter S03E05 i 06 . Gori ...

Cry
yeeeahhh
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2008 u 15:23
Originalno postovano od strane tikusano tikusano piše:

Dexter S03E05 i 06 . Gori ...

Cry

jbg vatrogasci su na godišnjem
Na vrh
Lucky_Mkd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lucky_Mkd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2008 u 15:25
lol
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2008 u 18:50
LOCK, spam mamac...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.