Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - I dalje problem sa novim sajtom!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

I dalje problem sa novim sajtom!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
toci View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: I dalje problem sa novim sajtom!!!
    Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2008 u 00:56
Svaka cast na izradi novog sajta, ali je stari bio zakon. Ovaj novi, me j.ebe svaki minut. Cas hoce da mi otvori nesto, cas nece. Probao sam da instaliram plugin koji ste postavili na sajt, ali ni to nece da radi. Budite ljubazni pa ponudite neko resenje sto pre.
Hvala!
Cogito, Ergo, Sum
Na vrh
toci View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2008 u 01:05
trebalo mi je citavih 15min da postavim ovaj post!!!! neverovatno!!!
Cogito, Ergo, Sum
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2008 u 01:27
plugin kod mene radi perfektno na mozilu?? evo i sajt za titlove se otvara za 1-2sekunde..

takodje i post je odma postavljen.. tebe nesto mozda zeza internet?

Ažurirao icemaher - 03.Studeni/Nov.2008 u 01:28
Na vrh
Lucky_Mkd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lucky_Mkd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2008 u 01:29
i kod mene je super 
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2008 u 02:16
I kod mene šteka, neke greške su u procesu rješavanja...
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2008 u 23:18
meni frcera jako dobro
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2008 u 23:24
I meni radi kako treba
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2008 u 23:50
Ovako samo da kazem

Problemi ili prijave tipa stranica ne radi ili stranica suks me uopce vise ne uzbudjuje.

Ako nesto ne radi molim sto vise detalja. Moze milion stvari poci po zlu pa mislim ipak je to internet.

Kod mene sve radi kako spada i jako se brzo sve ucita u svim browserima. I nema sanse da je stari site bio brzi.
Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
drdamjan View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drdamjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2008 u 00:14
[QUOTE=administrator] Ovako samo da kazem

Problemi ili prijave tipa stranica ne radi ili stranica suks me uopce vise ne uzbudjuje.

QUOTE]

ovako; stavio sam IE7, napokon me neki chat natjerao.
i sada u tražilici upišem "another" i dobijem another you koji sam preveo,
što sve do prije IE7 ili prije 15 dana nisam mogao.
je li stvar u IE7 ili ste popravili tražilicu????? žarko me zanima
pozdrav
drdamjan

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2008 u 00:20
Popravljena opcija pretraživanja!!!
Nije bitno koji se browser koristi... Radiće ti sada pretraživanje i iz Firefox-a i iz Opere i iz Flock-a i iz Chrome-a i iz...
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2008 u 08:26
Tako je kako kolega veli

Originalno postovano od strane darije darije piše:

Popravljena opcija pretraživanja!!! Nije bitno koji se browser koristi... Radiće ti sada pretraživanje i iz Firefox-a i iz Opere i iz Flock-a i iz Chrome-a i iz...

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2008 u 10:51
Konkretan problem, dešava se mnoštvu ljudi koliko sam shvatio, a ne samo meni:

Užasno sporo učitavanje stranica ili blokiranje svakih par dana makar mi se sve ostale stranice učitavaju normalno (imam 2 mb/s vezu)

takodjer, nemogućnost dodavanja poruka ponekad, nakon što sam napisao reply ili me forum izbaci na ekran za registraciju i traži ponovo logiranje, ili se ekran smrzne, tako stoji par minuta pa nekad doda poruku a nekad ne...

Na vrh
drdamjan View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drdamjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2008 u 23:15
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Popravljena opcija pretraživanja!!! Nije bitno koji se browser koristi... Radiće ti sada pretraživanje i iz Firefox-a i iz Opere i iz Flock-a i iz Chrome-a i iz...

hvala bogu, dariju i administratorima.
isprobano.
radi.
za npr express može se dobiti sa expres* ili exp*
radi i grupa slova space-razmak.
što znači koristiti zvjezdicu.
vrijedi za iza grupe slova.
živili
poz
drdamjan

Na vrh
toci View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2008 u 15:47
za sada radi dobro, ali kazem da opcija koja je ponudjena za plugin na sajtu, kada kliknem na nju, izbacuje mi neku gresku. da li je to normalno tako ili ne?
Cogito, Ergo, Sum
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,119 sekundi.