Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ako neko POSEDUJE????
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ako neko POSEDUJE????

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
MMLO View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MMLO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ako neko POSEDUJE????
    Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2008 u 15:41
Ako neko ima nesto od prevoda za filmove sa temom The Hulk (pocev od 1977 pa na ovamo) mozda bi mogao da to prosledi?
Filmovi su:
1. The incredible Hulk
2. The incredible Hulk returns
3. Death in the family
4. The trial of the incredible Hulk
5. The death of the incredible Hulk

UNAPRED HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na vrh
kipi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kipi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2008 u 18:04
Bok svima !Ja bi voljela zamoliti ako postoji bilo tko ,tko ima ilimoze pronaci titl za film
The music of chance 1993
Unaprijed hvala!
Na vrh
MMLO View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MMLO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2008 u 20:40
Ne znam da li si upoznata sa sajtom www.all4divx.com?!!! Ako tu nema onda nema nigde! Kratko i jasno! pozzz
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2008 u 20:46
Moram dodati jednu ispravku, taj all4divx, je običan pretraživač par dobrih sajtova i jednog najboljeg - divx-titlovi.com, tako da bi tvoja poruka, tehnički ispravna bilo:
Originalno postovano od strane MMLO MMLO piše:

Ne znam da li si upoznata sa sajtom divx-titlovi.com!!! Ako tu nema onda nema nigde! Kratko i jasno! pozzz

Wink
Na vrh
juvefann View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj juvefann Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2008 u 23:11
Pozdrav!

Prvo da se ispricam ako sam promasio pdf ili temu, no ocajnicki trazim titlove za Mucke, prvu sezonu.

Vi ste mi posljednja nada, trazio sam bezuspjesno po netu ovih dana ali nista ne prolanalazim. :(

Unaprijed hvala!
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2008 u 23:25
nadji nekog ko je kupovo po kiosku dvdove pa nek ti izripa
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
juvefann View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj juvefann Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2008 u 23:43
To je vec puno teza misija posto ne poznam puno onih koji gledaju, a kamoli kupuju Mucke na kiosku.

Nije da ja ne znam ENG, nego ono, neke stvari i naglasak ne skuzim iz prve tako da mi onda nije to - to.

Jbg, ako nemate, nema veze, bezveze sam utrosio 4GB. XD
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2008 u 10:23

Na vrh
branko74 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj branko74 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 09:35
trazio sam na "search" ali mi nuije nista izaslo za film "Operation Valkyrie" (2002) inace evropski film , holandski , ubih se trazeci , gleda mi se film ali je na holandskom nije na engleskom Thumbs Down pa ako neko ima neki savet smile61
baki
Na vrh
šargo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj šargo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 15:54
Izvinjavam se svima što se ovako ubacujem,novi sam na forumu pa ne znam gdje bi kud bi.Ako iko ima titl za "Henry Poole is here"2008,tražio sam ga po ovim stranicama za titlove bezuspješno .HVALA
Na vrh
laki-luk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj laki-luk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2008 u 20:58
Ja već dugo čeka da izađe prijevod od filma Joy Ride 2 (Dead Ahead). Gledao sam prvi dio prije 7 godina i film je fantastičan.Kada sam vidio da je izašao drugi dio bio sam sretan da ću pogledati još bolji nastavak, a od titlova za drugi dio ni traga ni glasa? Dali tu može tko ikako pomoći?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.