| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
e ovo je nesto novo |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | ||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: e ovo je nesto novoObjavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 13:30 |
|
|
E ovo jos nisam dozivio a dozivio sam svasta...
Upravo me lik na opensubtitles optuzio da sam mu obriso nick sa MOG titla kojeg sam pisao na slusanje... evo pa vidite... Link ne znam uopce kako odreagirat pa odlucih s vama to podijeliti... a lik se vadi na ovaj titl: Link koji je polunapisani, srpski prijevod koji je on "preveo" na hrvatski i ponosno to objavio na kraju titla. mislim svasta, sad sam tako luuuuuud da bih mu glavu satro. ![]() Ažurirao Sentinel - 01.Studeni/Nov.2008 u 13:31 |
||
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
||
![]() |
||
LukicAleksandar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 13:41 |
|
|
Jbg, takav je zivot, nadji lika i uzmi mu skalp
|
||
![]() |
||
dcizmas
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 14:39 |
|
|
Ne brini SENTINEL
Mi koji sve pratimo znamo sledeće
Ti si najavio da ćeš prevesti taj film
Nakon toga, pokazao si 20-ak linija prevoda, što je bio znak da si ga započep
Obećao si (tada) da ćeš ga završiti do vikenda
Završio si ga tada i postavio na sajt
Nama je to dovoljno da smo sasvim sigurni da si ga ti uradio
A o kvalitetu prevoda na slušanje netreba ni da trošimo reči (pohvale)
Imaš našu 100% podršku
Pisao sam u množini jer sam siguran da delim mišljenje svih ovde...
Pozdrav
|
||
|
Pozdrav svima...
|
||
![]() |
||
Lucky_Mkd
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 14:57 |
|
|
Da SENTINEL ja cu samo da se nadovarzim ono sto je rekao kolega
Dcizmas, da znamo mi sta si obecao i sta si uradio , a oni drugi sve to falsiraju, i pricaju kako oni to uradili ,ma ko gi jebe ![]() |
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72556 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 16:39 |
|
Što da ti kažem. Prestani sa zaj jama i primi se ozbiljnog posla. Možeš li uopće zamisliti koliko se lik namučio prevesti sa srpskog na hrvatski i onda dođeš ti i kažeš "Nije, nego sam ga ja preveo sa engleskog!" Pa, frajeru, svatko zna prevesti sa engleskog, javi se kad prevedeš nešto sa srpskog. Što se tiče onog titla koji si mi poslao, još malo pa gotovo. Bilo bi i prije da nisam frendu pomagao zidati nekakve garaže. |
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
kanda
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 03.Kolovoz/Aug.2007 Lokacija: RIJEKA Status: Offline Points: 107 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 16:43 |
|
|
Pusti budalu. Titlovi ni ne liče. Tvoj ima gotovo dvostruko teksta nego njegov amaterski. Samo nastavi sa super prevođenjem.
|
||
![]() |
||
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 16:49 |
|
|
e pazi ko se zalio pa taj enigma je redovno potpisivao neke od mojih prevoda i kacio ih propustene kroz titlyu na jedan sajt da ga sad ne reklamiram i posle su se isti vracali ovde.
ja svoje prevode (nema ih mnogo ) samo kacim ovde jer znam jos od prvog da su me svi iz admin i mod tima ispostovali i izbrisali sve palgijate koje sam i prijavio a isto tako i sa onima koje nisam ni primetio da su se provukli.Drago mi je da smo s euspeli izborit na ovom sajtu da se tudji trud vrednuje tako da me,iskreno ostali i ne zanimaju sto se filmova tice , a za serije peja vec na prijevodima uredio situaciju takodje. e sad takvih povokatora ce uvek biti tako da se ne cmaj mnogo druze mislim da znas kolku podrsku imas ovde tako da bilo ko ko iole prati prevode znace odakle je poteko i ko ga je radio tako da ne se uzrujavas. pozovi enigmu na forum ovde da se objasnimo oko laznih potpisa taman da g pitam jer je Hortona prevodio 15 sati sa srpskog na hrvatski pa ga okacio na ....JEb... GA Josif III |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Walking Time-Bomb Pridružen: 30.Studeni/Nov.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2736 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 17:03 |
|
|
ma znam ja to sve samo sam malo htio se ispuhat i da vidite kakvih sve likova ima...
i poslo sam mu mail da javno na ovom forumu rijesimo stvar, cak sam mu proslijedio i link od topica za maxa, pa nek se covjek uvjeri... nista mi ne vraca :P (jos) i hvala svima na podrsci ;) ako se odluci na suceljavanje, prepustam rijec svima vama :D |
||
|
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
|
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72556 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 18:22 |
|
|
Stari, vitezovi su uz tebe.
|
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
jecaDJ
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Dj Sexyglasić Pridružen: 29.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Zemun Status: Offline Points: 11583 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 18:25 |
|
|
a reče ti u naslovu evo nešto novo,ŠTA JE TU NOVO molim te ?Čovek se kiti tuđim perjem!
Pa trebao bi u zemlju da propadne! |
||
![]() |
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 19:09 |
|
|
ma mislim da je novo da me optuzuje da sam skino NJEGOV potpis sa MOG titla :D
|
||
|
|
||
![]() |
||
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 19:15 |
|
|
aj ti blago nama u kafance kod barce na jedno ladno mafija caasti a enigma ako se ikad i bude javio posalji ga ovde na forum da ga pitamo nesto o tom brisanju prevodioca
|
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2008 u 23:54 |
|
|
omg
evo dobio sam reakciju:
a evo i odgovor:
tako da ako se usudi pojaviti, decki nabrusite pera ![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2008 u 02:36 |
|
|
Lepo si mu rekao brate. Mrzim ove...šta su već, a ti samo piči, radi svoje, i uvek imaš podršku od svih nas, a ovakvi likovi imaju po dršku.
|
||
|
|
||
![]() |
||
Lucky_Mkd
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2008 u 02:50 |
|
|
Pa Tako Brate Neka dojde sat tuka mamu da mu je...em!!!!
|
||
![]() |
||
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2008 u 10:35 |
|
|
joj lepote sto ce bide lepo kad dodje taman da ga vidim koje tehnike on je to upotrebio u prevodjenju kad je sa srpskog RADOVANA III preveo na JOSIF III i uredno se ljakse potpisao
e a to za godine kako ga nije sramota mesto da podrzi mlade snage koje se trude na se jebavaju sa ovim ni malko laganim cimanjem on resio da sebi nabija cenu i ego kradjom tudjih prevoda e pa mali savet deko enigma bolje budi covek isto ce da zadobijes trazenu paznju a za ego i erekciju koju dobijas povremeno hraneci ga tudjim prevodima bolje uzmi neku stimulativnu tableticu (prepisacu ti za dzabe) |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sentinel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2008 u 12:45 |
|
|
ma deda je zabrijo, pa sad skrece s teme kako sam ja bezobrazan :P
pa jesam, bolje nije ni zasluzio. a nece doc na forum, jer "svi smo mi isti na titlovi.com", sta god mu to znacilo :) |
||
|
|
||
![]() |
||
LukicAleksandar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2008 u 12:59 |
|
|
Pa verovatno znaci da smo svi lopovi i da potpisujemo svoja imena na njihove titlove. Pa ako on nece da dodje ovamo ne ostaje nam nista drugo nego da mi odemo tamo i
|
||
![]() |
||
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2008 u 13:01 |
|
|
pa jesmo isti jer ovde cenimo tudji rad i ne kitimo se tudjim perijem
licno sam naleteo i okacio par prevoda sa podnatpisa ali nikad ih nisam potpisao nego kako sam ih nasao tako sam ih i ovde postavio ,a ne ko doticni gospodin koji gradi svoju reputaciju maznjavajuci prevode ljudi koji ih kace ovde i kao exkluzivac postavlja tamo nije nego |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2008 u 13:09 |
|
E ovako: To znači da drugi forumi nisu toliko bliski sa svojim članovima, i ne znaju dovoljno o njima. Evo, ova persona, uzme tvoj rad, potpiše kao svoj, i verovatno mu je erekcija jača nego i da mu staviš 5 nimfomanki opasnog izgleda u sobu. Onda isti taj, umesto da ćuti, ode na neki forum i raskenja se o tome kako mi odavde krademo od njih. Najžešći primer ovoga je na extra-titlovima, gde bukvalno prozivaju po imenima ljude koji prevode filmove, koje oni posle kače na svoj tzv. sajt. Ja iskreno ne znam (i nije da me zanima) da li oni uopšte imaju bilo kog translatora/prevodioca, ali znam 100% da se na ovom sajtu titl i ne ohladi pre nego se pojavi kod njih. Ali, da ne budem svinja, nije to samo kod njih, ima toga i na ostalim sajtovima za titlove, i dopuštanje toga više govori o njihovim administratorima i moderatorima, nego o tim jadnim, napaćenim i impotentnim likovima. Mene lično ne pogađa ništa od svega toga dok god vi znate istinu. Recimo, "Lars and the real girl" i "Wristcutters" je sigurno preveo samo Čudak, a čak i kod nas ima lažno potpisanih titlova na hrvatskom jeziku, gde je dodato samo poneko j, i promenjena poneka reč. To odavno stoji, i nemam nameru da to prijavljujem. Nek živi erekcija, pa od čega god da je. Hoću da kažem samo još jedno:
Titlove sam ranije kačio na nekoliko sajtova ali više ne. Samo ovde sam 100% zaštićen kao prevodilac, i znam da ne moram da se opravdavam seljačinama, majmunima, drkošima, mamlazima, idiotima, moronima, i ostalim podkategorijama nižih mentalnih sklopova, da li sam nešto stvarno preveo ili ne. www.divx-titlovi.com je jedini sajt za titlove gde postoji zaštita sopstvenog članstva. I ako se nešto ovde promeni na gore, Čudak prestaje da prevodi. ZAUVEK. A verujem i ogromna većina vas ostalih. Zato Senti, prijatelju, mani se ovih crva i druži se sa kobrama (tj nama), i nemaš zašto da se raspravljaš sa ovim "čikom". Garant je mlađi od mene, ako ne fizički, a ono barem mentalno. Mogao bih da sa njim popričam po jednu, ali mislim da bi doživeo moždani udar.
|
||
|
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |