Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software > BLURAY i HDTV
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - par pitanja za hd strucnjake
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

par pitanja za hd strucnjake

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: par pitanja za hd strucnjake
    Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2008 u 18:12
    Kupujem novi full hd lcd tv i molim ako mi netko dovoljo strucan moze objasniti par stvari:

1. Koje su marke ili modeli full hd lcd-a trenutacno najkvalitetniji i koje bi mi preporucili?

2. Kakva konfiguracija kompa mi treba za spajanje da mogu gledat najkvalitetnije blu ray ripove? Imam dual core po 2.6 ghz, 2 mb rama, 5.1 realtek hd zvucni sustav i ati radeonku mislim 1850 sa 256 mb

3. Da li mi se vise isplati kupit hd ready 1080p telku ako imam kvalitetan dvd sa upscaiilingom 1080p i vecinom cu tako gledat divx filmove i digitalnu kabelsku tv?
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2008 u 18:22
zaboravio sam spomenut da sam spreman dat najvise 7000 kn odn 1000 € za telku.
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2008 u 20:26
ak ces gledat dvix-e upscalane onda broj 3

ja imam sony braviu 720p 42" i skidam samo ripove 720p i jebeno sam zadovoljan tv je star 1 godinu 10 200kn bio

neznam koliko osu sada 

komp ti je dobar da vrti i 1080p

pozz
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2008 u 23:40
ja kad bih imao para uzeo bi ovo:
http://www.amazon.com/Samsung-LN46A850-46-Inch-1080p-120Hz/dp/B001DW6Q8E/Samsung-LCD-HDTV-2008-Series6.html#1080p

Ažurirao icemaher - 17.Listopad/Oct.2008 u 23:40
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2008 u 23:50
Hvala na odgovorima, mislim da ću uzet onda phillips, sony bravia 2, samsung ili panasonic od 32-37 incha, cijena je oko 5000 - 7000 kn.
Vjerojatno full HD da mi se isplati za par godina kad kabelski program bude 1080p, al još postoji mogućnost za hd ready...
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Listopad/Oct.2008 u 00:08
Ja samo znam da Samsung nikad ne bi uzeo. Ja imam Toshibu HD Full i extra je, nju sam uzeo jer nisam imao para za Sony, koji je po meni 3 klase iznad svih ostalih...
deUs eSt hOMo
Na vrh
krbo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj krbo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2008 u 13:31
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

Vjerojatno full HD da mi se isplati za par godina kad kabelski program bude 1080p, al još postoji mogućnost za hd ready...

ako misliš da će ti na tim malim ekranima 1080p nešto značiti grdno se varaš.
Samo ćeš baciti novac....

Evo, ponavljam ti link pa dobro pročitaj:

http://www.hdtvsolutions.com/HDTV_Viewing_Distance.htm

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2008 u 11:50
vidim i uzet cu ipak 37 incha, za 6500 kn imaju 2 zanimljiva full hd tva izmedju kojih cu odabrat:

1. LG 5500 - bolji jer ima ugradjen dvbt-mpeg4 tuner
2. Phillips pfl5603D- nema mpeg 4 nego mpeg 2 ali cini mi se da phillips ima bolje lcd panele

Koji je po vama bolji? Meni se LG vise svidja, ali cuo sam da ljudi s njim imaju probleme.

Ažurirao bubba ho-tep - 21.Listopad/Oct.2008 u 11:58
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2008 u 20:30
pogledaj malo po forumima gdi su ljudi testirali tv.je. tak sam ja napravil. nemožeš pitati kaj ovo kaj ono. odabereš 4 - 5 televizora i potražiš rewieve i onda na kraju suziš izbor na 2 i odabereš 1 i to je to
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2008 u 00:50
Gledao forume, ali nigdje nisam našao kvalitetne recenzije, na kraju sam kupil LG 6000 full hd i zadovoljan sam zasad.
Na vrh
valerianll View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj valerianll Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2008 u 23:55
aj neka ti je sa srecom novi TV  :-)
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2008 u 00:25

Gledao forume, ali nigdje nisam našao kvalitetne recenzije, na kraju sam kupil LG 6000 full hd i zadovoljan sam zasad.
koliko inca? Nek je sa srecom, sad uzivaj u HD filmoveThumbs Up
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2008 u 02:06
37 incha, sve super zasad osim malo lošije slike preko tv tunera
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2008 u 18:01

37 incha, sve super zasad osim malo lošije slike preko tv tunera

jbga kad je nasa tv losa reza
jel imas digitalni tuner za zemaljske programe ak imas najdi si na tome programe  bit ce nesto bolje od analognog
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2008 u 18:07
imam i dvb-t tuner mpeg2 ugraden u jjega, al sta mi vrijedi kad mi samo htv, rtl i novu tv nadje u dtv modu, a ostala 54 programa su zivi uzas, smetnje losa slika izvu. Ic cu reklamirat telku, mislim da analogni tuner ne radi kako treba
Na vrh
valerianll View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj valerianll Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2008 u 18:06
cini ti se samo.... probaj neki SONY pa da vidis kako radi ;-))))))
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2008 u 20:45
brjem da radi, -  i kod mene je analogna slika u jebenom kurcu uzas dupla rižasta sjebana doslovno :)

btw imam sony braviu 720p
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2008 u 23:53
Spojio sam komp na telku preko dvi-hdmi adaptera, a zvuk povukao na receiver od 5.1 sustava preko digital coaxial kabla.

Koristim km Player i slika je super, ali ne prikazuje mi titlove na telki iako ih na monitoru normalno prikazuje.

Zna li tko kako to popravit???

btw. imam komp:
intel core 2 duo po 2.3 ghz
realtek hd audio 5.1 output
ati radeon powercolor x1950pro 256 mb grafičku dual dvi
2 gb rama
windows xp

Na vrh
krbo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj krbo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2008 u 18:57

Spojio sam komp na telku preko dvi-hdmi adaptera, a zvuk povukao na receiver od 5.1 sustava preko digital coaxial kabla.

Koristim km Player i slika je super, ali ne prikazuje mi titlove na telki iako ih na monitoru normalno prikazuje.

Zna li tko kako to popravit???

taj tvoj player ima jedno 102 načina kako prikazuje titl ovisno o overlayu, rendereru, ATI mode.....

idi na njihov forum, ima dosta o tome , recimo:

http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=3722&highlight=subtitles
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Listopad/Oct.2008 u 20:28
@buba
jesi probao preko novi BsplayerPro?? kod Nvidia graficke se podesava display mode na Clone(isti prikaz na monitoru i na Tv-u), a kod ATI ne znam...

Ažurirao icemaher - 30.Listopad/Oct.2008 u 20:29
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.