Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tattoo i Piercing
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tattoo i Piercing

Odgovori Odgovori Stranica  123 6>
Korisnik
Poruka
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tattoo i Piercing
    Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2008 u 22:24
hajde ako vam se svidja tema da vas cujem!
Gde je ko ima,ako je ima?
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2008 u 22:32
imam jedno sazvezdje

Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2008 u 22:33
kakvo,gde?
a izvini otkad ti pishe to zakeralo?

Ažurirao jecaDJ - 09.Listopad/Oct.2008 u 22:34
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2008 u 22:40
zakeralo od kad sam poceo da zakeram oko kradje titlova i rasprave sa par ljudi da li ne razumeju moj prevod pa mora navodno da ga kao prevedu na hrvatski (koji pri tom nema h od hrvatskog mafija potvrdio) i pri tom mi izbrisu potpis

sazvezdje oriona na ruci

Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2008 u 22:40
gde na ruci?
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2008 u 22:44
biceps

Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2008 u 22:45
oooooo,extra,zextra.daj pikchricu neku!
Na vrh
manjeZlo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
evil

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj manjeZlo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2008 u 22:52
nemam i ne planiram .. svidja mi se na drugima kad vidim..ukoliko nije cvet , srce ili nesto sl.
dala bih ti zivot, samo da ne umrem :D
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2008 u 22:53
ok,svako ima pravo na svoje opredeljenje i na svoj stav prema tome!Najlepse je uraditi je gde je ne mora videti bas svako,da mozes da je sakrijes kad hoces!
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2008 u 23:20
ja planiram vez duuuuuuze vreme al nikako :(
posto ocu na ruci ispod dlana sto je na vidnom mestu a svi znamo sta zatucani balkanci misle o tetovazama

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2008 u 23:23
joj balkanci ja sam moju skinuo

zaboravi da kzem ostali oziljci tako da sad je sve isto samo nema zelene boje
mislio doca kod koga sam radio da sam sektas zbog sazvezdja

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2008 u 00:21
sto si skidao?
mora da je bolelo :(((((

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2008 u 00:29
pazi par starijih pacijenata je biloprokomentarisalo moj nacin odevanja i tatu prilikom par intervencija i da bi ostao i naucio neke stvari posto covek ipak ma ime morao sam malo da korigujem to
radjeno pod anesezijom lokalnom tako da nije bolelo

ali da apsurd bude veci to su bile male kao zvezdice koje su cinile sazvezdje sasvim diskretno ali

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2008 u 01:12
sto ih nisi uputio kod psihijatra
mada stvarno zalasno, zato ja i oklevam, treba se zaposliti kasnije....

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2008 u 01:19
pazi ne znam cime se bavis ili planiras da se bavis ali veruj mi bolje stavi negde gde se nece sigurno ni u najludjim poslovnim kombinacijam videti. ljudima je to zanimljivi i sexi ali kad krene da se primecuje uvek se nadje neko kome ce nista drugo da smeta sto drugi ljudi to komentarisu i ima da te prozove

posebno nemoj ruke sto je prvi   kontakt sa nekim i ostaje primeceno ima nas raznih a nazalost stizu kapitalisticka pravila i uniformisanost tako da ce kritikovati sve sto im navodno strci

inace evo sada ne radim sa tim profanom imam 7 tackica na ruci (oziljaka) radim privatno i pazim da mi se majca ne pomera previse da me ne bii prozvali i da sam narkokman

Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2008 u 02:24
Ja imam i tatoo i mamoo...LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
deUs eSt hOMo
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2008 u 09:45
Originalno postovano od strane luka0037 luka0037 piše:

pazi ne znam cime se bavis ili planiras da se bavis ali veruj mi bolje stavi negde gde se nece sigurno ni u najludjim poslovnim kombinacijam videti. ljudima je to zanimljivi i sexi ali kad krene da se primecuje uvek se nadje neko kome ce nista drugo da smeta sto drugi ljudi to komentarisu i ima da te prozove

posebno nemoj ruke sto je prvi   kontakt sa nekim i ostaje primeceno ima nas raznih a nazalost stizu kapitalisticka pravila i uniformisanost tako da ce kritikovati sve sto im navodno strci

inace evo sada ne radim sa tim profanom imam 7 tackica na ruci (oziljaka) radim privatno i pazim da mi se majca ne pomera previse da me ne bii prozvali i da sam narkokman

sve ja to znam

nego aj okaci neku sliku ako imas pre brisanja, ako zelis naravno

Ažurirao Vedder - 10.Listopad/Oct.2008 u 09:46

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2008 u 12:02
Originalno postovano od strane jecaDJ jecaDJ piše:

ok,svako ima pravo na svoje opredeljenje i na svoj stav prema tome!Najlepse je uraditi je gde je ne mora videti bas svako,da mozes da je sakrijes kad hoces!

Misliš da je ovo presuptilno?

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2008 u 12:42
Al da budem ozbiljan, prije par godina sam ozbiljno mislio stavit nešto ovako, na svu sreću sam odustao:

Tetovaže vas obilježe za čitav život u očima drugih i treba se pazit jako da ne pogriješite, ovakvo šta bi bilo ok da sam ostao običan kvartovski divljak, al pošto sam se otad bitno promjenio pa ću skoro postat odvjetnik, slalo bi krivu sliku o meni i tjeralo klijente...

Ažurirao bubba ho-tep - 10.Listopad/Oct.2008 u 12:44
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2008 u 15:05
Iz tog razloga covek prenego sto krene u tattoo studio treba dobro da razmisli gde i sta!
treba obratiti dobro paznju na sve faktore koji mogu da danas sutra pokvare tada lepo odradjenu slicicu!99%ljudi se ugoji,pa se posle ta koza malo i opusti pa od ovog Smilemozete da dobijete ovoConfused itd.
Ja sam sela pre svega i dobro razmislila,mislim da sam odabrala mesto gde kao sto sam rekla uvek mogu da je sakrijem(bilo to koja situacija)i da mi ona nikad ne moze praviti neki veliki problem u zivotu!
i sa njom se druzim oko dve godine i jos mi nije dosadila.cak je i to mnogo bitno da je stavite na mesto gde je necete gledati konstantno da vam ne bi brzo dosadila!

Ažurirao jecaDJ - 24.Sijecanj/Jan.2010 u 20:00
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 6>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,148 sekundi.