Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sinhronizacija Crtaca
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sinhronizacija Crtaca

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
zvezdant View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zvezdant Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sinhronizacija Crtaca
    Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2008 u 00:50
LJudi pomagajte ako boga znate. Skinuo sam novu   Barbie.and.the.Diamond.Castle.2008.DVDRiP.XViD-AFG. Gde da nadjem sinhronizaciju to jest da pricaju na hrvatski ili srpski, i kako da to postavim na crtac...
Unapred HVALA PUNO...

Ažurirao Vedder - 01.Listopad/Oct.2008 u 01:49
Na vrh
Lurtz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lurtz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2008 u 16:19

http://www.divx-titlovi.com/en-us/divx-subtitles/download/barbie_and_the_diamond_castle_by_baggio14_preveden_na_srpski/62644.aspx
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2008 u 19:05
ako negdje pronadjes taj DOMAĆI DUB evo ti detaljni tutorijal kako da to odradis

http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=20640
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2008 u 11:30
Joya care,uradio ja nesto drugacije sa mravcima sa hr.sinh.Bilo je skinuto sa NOVE ili tako nesto pa ja skinem ton i sa WaveLab 5 i VirtualDub-om za nekih sat vremena prebacim ton na DVDrip.Ispalo k'o Bog.
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2008 u 11:34
Znam ja to kad dobijes jako dobar dub da nema puno suma pucketanja itd.
Ali kad dobijes kao u mom slucaju dub za legacy of rage ripovan sa vhs-a pa mono itd onda ima puno zafrkancije.
uglavnom ne brinem ja za tebe ja sam opisao nacin kako ja to odradim
jer ja se drzim sony paketa
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.