Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sony Ericsson K800i
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sony Ericsson K800i

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
arwen View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arwen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sony Ericsson K800i
    Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2007 u 17:10
Htjela bih sakriti svoj broj, no nemam tu opciju. Evo što sam našla na netu

Kako prikazati/sakriti moj broj tijekom pozivanja?

Ova funkcija ovisi o operateru i pretplati. Ako vaš operater i vaša pretplata podržavaju funkciju prepoznavanja pozivateljevog broja, mozete odabrati zelite li prikazati ili sakriti svoj broj.
1. Odaberite Settings > Calls tab > Show and hide no
2. Odaberite jednu od opcija i pritisnite Select

Naravno, da imam pod Settings "Calls tab" ne bih ni otvarala novu temu, no pošto nemam, zna li netko što trebam napraviti da sakrijem broj?
Ljubav je jedini zrak koji sam udisao i osmijeh jedini jezik koji na svijetu razumijem.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2007 u 17:30
Ja znam da na starom telefonu nisam imao tu opciju i da sam onda ukucavao :  #31#.... (pa onda broj mobilnog telefona npr 064345678), e sad, da li radi... pa....probaj....
Na vrh
arwen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arwen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2007 u 17:39
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Ja znam da na starom telefonu nisam imao tu opciju i da sam onda ukucavao :  #31#.... (pa onda broj mobilnog telefona npr 064345678), e sad, da li radi... pa....probaj....

moj "pokojni" mobitel imao je opciju za sakriti broj, a  mobitel prije njega nije i sjećam se da sam ukucavala nekakav broj, ali koji - pitaj boga.
sad kad vidim taj broj,  sjećanje mi se vratiloLOL
ajd, probat ću
hvala
Ljubav je jedini zrak koji sam udisao i osmijeh jedini jezik koji na svijetu razumijem.
Na vrh
arwen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arwen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2007 u 18:38
Da, to je to Thumbs Up
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2007 u 18:42
A izvini, koga ti to hoćeš da zoveš a da prikriješ brojEmbarrassed..... ccccc stidi se.LOL
Na vrh
arwen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arwen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2007 u 19:21
Originalno postovano od strane darije darije piše:

A izvini, koga ti to hoćeš da zoveš a da prikriješ brojEmbarrassed..... ccccc stidi se.LOL

ma to ja samo tako, za zlu ne trebalo Embarrassed
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2007 u 20:08
hahahahaha svi ti verujemo....smile85LOL Ma nećemo nikom reći....Censored
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2007 u 20:58
Hm... Mene je malopre zvao neko sa sakrivenim brojem... Da nisi ti...?
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
arwen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arwen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2007 u 21:28
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

Hm... Mene je malopre zvao neko sa sakrivenim brojem... Da nisi ti...?

bože sačuvaj
ja nikad ne sakrivam brojEmbarrassed
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2007 u 23:27
Ma, naravno... Osim, za zlu ne trebalo...Wink
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2007 u 11:26
Pitanje ako netko zna!?Jel ima za ovaj mobitel za skinut muzike i igara na netu,alo netko zna kakvu stranicu di se to da skinut!HVALA!!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2007 u 11:37
www.zedge.no

ali trenutno ne radi,proradice za par dana.Treba da se reg i da izaberes svoj telefon i imas onda svega i melodija,klipova,muzike,svega.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2007 u 11:57
Pa hvala ti AcaN-e!!Wink
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2007 u 13:38
Nešto mi još nije jasno,kada prebacujem sa mobitela(slike ili muziku) na komp,sve ok prebaci!Dalje,kad idem muziku(pjesme itd..)prebacit sa kompa na mobitel sve 5!E sad skinem wallpapere sa ove stranice gore šta je Acan reko(stvarno ima super stvari,hvala još jednom na stranici) i ocu ih prebacit na mobitel neće,neznam zašto!prvo ih od tamo skinem na komp pa sa kompa ih idem na mob prebacit i neće(a usb je uštekan i upaljen)pa ako neko zna neku caku kako prebacit (slike) neka kaže!Wink
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2007 u 14:30
Evo ti još jedna stranica:

http://gallery.mobile9.com

Wink

Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2007 u 14:03
Hvala Dino!!WinkThumbs Upok je stranica!
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2007 u 14:12
Nema na čemu tu sam da pomognem Wink
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2008 u 21:17
Jel možda netko zna dali možda ima za skinut sa neke stranice na internetu software za instalirat za ovaj mobitel(k800i),zagubio sam instalacijski cd od mobitala i sada si nemogu slike i ostale gluposti prebacivat sa moba na komp dok to ne instaliram!?kad sam dizo nove wind.zaboravio sam to saćuvat!Confused
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2008 u 23:07
zar nema taj K800 memory card? kod mene na starom K750 i W810 nije trebao instalaciski cd od telefona... samo prikljucim na usb i sam pronadje memory card stick duo, i sve sto ima na njega, mogu bez problema da saljem slike i mp3 i svasta na pc, i obratno...
aj probaj ovo, nesto sam nasao:
http://rapidshare.com/files/144100385/SE_PC_Suite_3.209.00_AE.zip
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2008 u 00:16
evo instaliro sam taj PC Suite,prikljućio sam mobitel na USB i piše da mi je našo novi Hardware i da je "spreman za upotrebu(korištenje)"!Međutoa,Local AreaConnection 2,piše(a network cable is unplugged),kad kliknem na ikonicu od Pc-suita ništa se ne događa(ništa ne pokreće),neznam u ćemu je problem!?Znaći local area connection 2 mi je prekrižen sa crvenim x!Confused
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.