Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Integrisani titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Integrisani titlovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
allah View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj allah Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Integrisani titlovi
    Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2008 u 16:49
Trebam malu pomoc.

Imam nekoliko filmova kod kojih su titlovi integrisani (nije mi jasno zasto to neko uopce radi). Zna li iko od vas kako da ih sklonim da ih vise nema da mogu normalno skinuti srt ili sub file i njega pokretati (znam da se moze i ovako pokrenuti al nide mi to da imam dva titla na filmu)

Molim pomoc.

Unaprijed hvala...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2008 u 16:57
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=13173
Na vrh
allah View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj allah Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2008 u 17:06
Hvala velika legendo
Na vrh
allah View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj allah Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2008 u 16:05
Ljudi pomagajte...

neznam jel se to ikad ikom od vas desilo al uradim sve kako pise u upustvu i kad treba snimiti fajl video ren. rate mi je 1.0 kps. To vala neznam sta je jer racunar mi je dual corew 2.2 sa 2 GB ram-a kada prebacim na normal recompres ide normalno al mi nema sakrivenog titla nego sve isto. Jel se ikom ista ovako desilo neka mi pomogne.

Unaprijed hvala....
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.