Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kako otkjucati filmove iz rar datoteka
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kako otkjucati filmove iz rar datoteka

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
zaja_l View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zaja_l Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kako otkjucati filmove iz rar datoteka
    Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2008 u 18:57
Moze li mi neko pomoci sa otkljucavanjem rar foldera. Skinuo sam ih preko torent a sad nemogu da ih otkljucam!   
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2008 u 19:09
lepo uzmi i obrisi film a sledeci put obrati paznju sta skidas

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2008 u 19:13
Ako znaš odakle si ga skinuo, proveri da li neko nije napisao password.. Pogledaj komentare....
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2008 u 19:18
Ja sam tako par puta skinuo film u rar formatu i samo trebaš ekstraktirati onaj prvi rar file kad ti se završi skidanje a ako ti traži password,on ti je vjerojatno napisan pod komentarima od tog file-a gdje si skinuo film.   
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2008 u 20:57
Ekstraktovati prvi RAR, ali pod uslovom da ti to dozvoli!! U velikom broju slučajeva to neće biti moguće!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,305 sekundi.