| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
očajan sam |
Odgovori
|
| Korisnik | |
orochimaru
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 01.Kolovoz/Aug.2008 Lokacija: Brunei Darussalam Status: Offline Points: 11 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: očajan samObjavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2008 u 20:04 |
|
stvarno sam očajan, gledam već neki godinu dana naruto crtić na satelitu,,, ono malo malo vrate pa krenu iz početka,to me ljudi ubilo u pojam. nešto sam čitao na internetu od mangi nešto sam i gledo a to mi odvuče megabajte uzalud,, nemogu više ni to... stoga sam tražio i tražio i evo sada sam našao tu vas,, neka čini mi se zanimljiva stranica. registrirah se i nadam se da će uroditi plodom, što mi treba???
treba mi naruto schipuden, treba mi neki diler dvd-a, ili dvx-a šta ja znam. znači treba mi netko tko to prati tko to ima, tko ima tih japanskih crtića, da je pošten fino da hoće snimit poslat poštom, kulturna cijena ja platim i tak to!!! imal neko takav???? et spasio bi mi godine života
|
|
![]() |
|
bekaiduka
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 05.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Italy Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2008 u 14:46 |
|
jesi li probao da potrazis na pirate bay.moze da se desi da ima
|
|
|
ivan babejic
|
|
![]() |
|
orochimaru
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 01.Kolovoz/Aug.2008 Lokacija: Brunei Darussalam Status: Offline Points: 11 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2008 u 15:14 |
nisam... al meni to nemože pomoć,, jer u mene je adsl 4GB,, da i nađem, recimo ako ima nekih 80 epizoda... treba to skinut... plus jebavali bi me titlovi... zato sam u potrazi za nekim ko to ima.. ima likova dosta stare epizode, al meni trebaju nove.. al naću ja nekog hakera koji će to napravit naću kad tad!!!! kao za filmove,, što imam.. imam lika koji nabavlja to dok ljudi snimaju zadnju scenu filma on ga već ima,, a ni snimci nisu loši, titlovi sve ok... DVD 8 kuna film.... džabaaaaaaa
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |