Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Piraterija
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Piraterija

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Piraterija
    Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2008 u 20:32

Pricaju ovde o nekoj pirateriji? Mi smo, bre, suvi amateri... Bio ja na letovanju u Bugarskoj (btw. nije bilo lose, uopste). U centru njihovog turizma, namenjenom zapadnoj klijenteli, Suncev Breg aka. Sunny Beach, javno (legalno?) prodaju DVD filmove u perfektnoj rezoluciji sa originalnim tonom - titlovane na razne jezike, sve same ultra hitove: The Strangers, Iron Man, Indiana Jones 4, Sex and The City, Kung Fu Panda, Mamma Mia, Wall-E... Jedino ne videh The Dark Knight, mada nisam mnogo ni zagledao, jaka cena, 15 leva, cca. 8 EUR. O filmovima za koje postoji R5 i da ne pricam (Hancock, Hellboy 2 itd). Ne znam samo kako to da se ove grupe sa Scene ne snabdevaju iz Bugarske (Evropska Unija).

Ažurirao srkis - 22.Kolovoz/Aug.2008 u 20:35
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2008 u 20:47
Alo, ovde pricamo o Bugarskoj, leglu piraterije od davnina, sta te to cudi?
deUs eSt hOMo
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2008 u 20:49
Nemojte ljudi tako, ipak je to Europska Unija. LOL
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2008 u 20:50
Dal' imaju "Rambo 5"? Mog'o si nam to pogledati...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2008 u 21:01
ja sam prosle godine negde citao da kad su ugasili torent sajt zamunda, narod je izaso na trg da protestuje da im vrate sajt nazad i dobili su ga.
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2008 u 21:07
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

ja sam prosle godine negde citao da kad su ugasili torent sajt zamunda, narod je izaso na trg da protestuje da im vrate sajt nazad i dobili su ga.

LOLLOLLOL
LOL
deUs eSt hOMo
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2008 u 21:08
pametan narod, a ne ko vamo ;)
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2008 u 21:58
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Dal' imaju "Rambo 5"? Mog'o si nam to pogledati...

gimme, gimme, gimme...LOL

Bugarska - obećana zemlja....
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2008 u 11:59
Ma ne cudi mene sto se Bugari bave piraterijom (sve za lovu) nego mi nije jasno otkud im ti extra snimci dok se svetska (piratska) scena ovih dana bavila VHS screenerima npr. Kung Fu Pande, Indiane 4 i Sex And The City. I kako to da velike riperske grupe ne znaju za to ili nemaju izvore iz Bugarske.
@Cudak: Ne boj se, kako sam ja video, kad bude Rambo 5 (a bice sigurno, pre ili posle), ovi Bugari ce ga prvi imati, pre Rusa...

Ažurirao srkis - 23.Kolovoz/Aug.2008 u 12:00
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2008 u 12:04
pa sta mislis odakle dolaze R5 releasovi?
iz mame rusije, kraljice pirata, rusi dobiju svoje dvd izdanje prvi u regiji 5, pukka ga lijepo enkodira i nabije engleski audio :P
a bugari vjerojatno maznu jedan dvd i distribuiraju :D:D:D
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
tapa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tapa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2008 u 17:47
Nemojte tako ljudi, Bugarska je u Evropskoj Uniji. cuce vas pa ce ih sutnuti napolje. A deo tih filmova zavrsava i kod nas da i mi nesto pogledamo. Ali stvarno imaju extra snimke, neznam odakle ih nabavljaju!?
tapa
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2008 u 19:57
@Sentinel: Pa upravo to me cudi - radi se o filmovima za koje ne postoji R5, tj nisu izdati ni u Rusiji, barem ne jos. Mislim, takvu poslasticu da postoji R5 DVD Indiane 4 ne bi PUKKA (ili PREVAiL, itd.) tek tako propustili i umesto toga se baktali sa VHS screenerom. A video sam, svojim ocima, musterija trazi probu, baja stavi disk u player i na TV-u se pojavi perfektan snimak Kung Fu Pande. Umal' da se i ja masim za novcanik, al' se setim, 8 EUR, to mi je mesecna tarifa za ADSL. Jbg.
Na vrh
tapa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tapa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2008 u 12:32
Mozda kada udjemo i mi svi u EU budemo imali extra snimke. Oni mozda svojim clanicama daju filmove besplatno.....ko zna?!
tapa
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2008 u 12:35
Možda...a možda i biju ko neće da uzme...
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2008 u 03:18
Originalno postovano od strane srkis srkis piše:

@Sentinel: Pa upravo to me cudi - radi se o filmovima za koje ne postoji R5, tj nisu izdati ni u Rusiji, barem ne jos. Mislim, takvu poslasticu da postoji R5 DVD Indiane 4 ne bi PUKKA (ili PREVAiL, itd.) tek tako propustili i umesto toga se baktali sa VHS screenerom. A video sam, svojim ocima, musterija trazi probu, baja stavi disk u player i na TV-u se pojavi perfektan snimak Kung Fu Pande. Umal' da se i ja masim za novcanik, al' se setim, 8 EUR, to mi je mesecna tarifa za ADSL. Jbg.

neznam sta tu nije jasno za kungfu panda vec postoji dobru sliku vec 23dana evo ti sliku
http://i34.tinypic.com/2ekuo12.jpg  ne znaci to da svaki VHS screener mora da bude isti snimak....
Na vrh
tapa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tapa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2008 u 20:41
Najbolje je da osnujemo Ujedinjenu piratsku federaciju SFRJ, i pozovemo sve pirate sveta da nam se pridruze pod sloganom:
"Pirati, svih zemalja ujedinite se!!!" ili
"Cuvajte pirateriju kao zenicu oka svoga!!!"
Ovo sve je jednom proslo, pa mozda uspe opet ko zna?
tapa
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2008 u 21:06
Može. A ko prvi umre, zadnje što izgovori mora biti "Čuvajte mi pirateriju".
Na vrh
tapa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tapa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2008 u 18:19
Ne "Čuvajte mi pirateriju", nego "Čuvajte mi bratstvo i PIRATSTVO!!!!".
tapa
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2008 u 18:26
E pa nemože tako brate. To se ne rimuje sa "jugoslaviju".
Na vrh
alma84 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alma84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2008 u 18:27
8eura?...
covjece to je badava..
tu 1 nemas novih filmova vani,
2 one od vremena NDH-a se prodaju ko platina!
3. odes na bengu kupis 3dvd-a po cijeno od 79kn (cca 11€)..
4 ADSL naknada je 66kn preplata (opcenio net, cca 7€) + 99kn mjesecno (flat cca 12€), jos + preplata za telefon, pa za ispis, pa piz** materine..

napomena: pod 3 mislim na 'filmice' za odrasle...one jeftine produkcije naravno..

muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.