Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - FC Alcohol United Members
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

FC Alcohol United Members

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: FC Alcohol United Members
    Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2008 u 02:58
Ovo je klub, za razmenjivanje iskustava, pod dejstvom svima nama dragog ALKOHOLA! Dobrodosli!

WARNING:

Ko nikad nije pio pijan, ne moze da udje u ovaj klub.
Hvala!

Ažurirao bArCaFaN - 23.Kolovoz/Aug.2008 u 02:45
deUs eSt hOMo
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2008 u 03:17
Čekaj malo, moram li sad da budem pijan ili može iskustvo od ranije? Recimo od prošle noći?
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2008 u 03:19
Ne moras, mogu i "dirty" iskustva od ranije...LOL
Verujem da cu se svega nacitati u ovom topic-u...LOL
deUs eSt hOMo
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2008 u 03:32
Bolje i da ne počinjem. Ja kad se napijem svi mi se smeju, i to ne zato što ja nešto odvaljujem. Obično ćutim kad sam pijan. Smeju se zato što gubim kontrolu nad telom. Gađam u istu banderu dva tri puta, a onda molim nekoga da je pomeri jer ne mogu da prođem, itd...
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2008 u 11:31
Barca, ti si se skroz bacio u alkohol. Prvo kavana, sad ovo... Još ti samo fali lječilište sa terapijom za odvikavanje i zaokružio si ponudu.

Kad smo kod iskustava: Prekrasan sunčan dan, oko 15:00. Na drugoj strani ulice primjećujem susjada kako se ljulja k'o voćka poslije kiše. Prelazi ulicu (ne na zebri, bila je predaleko) i čudom ostaje živ. Usput jCensorede vozačima mater jer ga pokušavaju promašiti. Stiže na drugu stranu i ugleda me. Kreće prema meni (ja sam onaj u sredini). Nemam kuda, ide ravno na mene.
-"Dobar dan, susjede."- promrmlja nekako. "Mogu te nešto pitati?"
-"Pitaj."
-"Stari, koji je danas dan?"
-"Srijeda."
-"smile39 Pa zar je još srijeda!?! smile39"
Morao sam ga razočarati i dati mu potvrdan odgovor. LOL
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2008 u 12:05
Hehehehe...dobar sused.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2008 u 12:25
Pitaj njegovu ženu. LOL
Barca, koja je fora sa avatarom? Sad ne znam pišeš li ti ili Beli.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2008 u 20:10
Hvala Barci što je vratio stari avatar. Falio nam je taj tvoj osmjeh.
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2008 u 20:28
A sta ces, napali me sa svih strana, pa sam se vratio staroj ljubavi - IT-u...LOL
deUs eSt hOMo
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2008 u 20:30
Anyway i Cudak ima novi avatar, oduvek je bio dobar gitarista, ali nisam smeo da ga pozovem u KaVanu da svira - smanjio bi mi se profit to vece...LOL
deUs eSt hOMo
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2008 u 20:55
Ne bi ti ni za lebac ostalo.
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2008 u 02:42
Eto, posto je 5ak uvece, nadam se da su mnogi dosli sa zanimljivim desavanjima u svojoj glavi, pa da cujemo iskustva...LOL
deUs eSt hOMo
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2008 u 02:46
Sad sam stigao...napiše me ko mladog majmuna. Idem da pozdravim mog druga jap-japa, pa da spavam. Plašim se lupiću nešto što ne treba...
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2008 u 02:48
Samo napred, lupaj kol'ko ti volja, ili drugim recima ugledaj se na mene u ovim trenutcima...LOL
deUs eSt hOMo
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2008 u 01:54
Eo došao sam sa subotnjeg dernek-a. Hehe. Pilo se pivo i tako.... Hehe....smile67
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2008 u 05:40
E kolega cudak!
pa mi smo onda kolege i kao gitaristi
ili taj avatar samo onako?!
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2008 u 10:19
Kolega, da ne bude da spamamo, sinoć sam bio toliko pijan, da sam pokidao dve žice!
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2008 u 10:27
Kaže se: Bio sam toliko pijan da su mi vodu podmetnuli, a ja nisam skužio. LOL
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2008 u 10:39
Ne baš toliko. Sinoć kad mi je konobarica donela vodu uz pelinkovac, viknuo sam "Jel' ti to mene oćeš da otruješ?!" Mislim da sam je prepoznao...
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2008 u 17:13
E, moj barca, otvorio si kutak za alkoholičare u dječjem vrtiću! Nema baš ovdje neke podjele iskustava, sve neki trezvenjaci. Nema čak ni priča tipa "Ja i moja četiri frenda, jučer... litra crnog... uuuuubili se ko idijoti!" Jedino ovaj na gitari, iako mislim da se po prirodi boji vode. LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.