Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Muzika
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Spajanje muzike program..
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Spajanje muzike program..

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Jureks View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jureks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Spajanje muzike program..
    Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2007 u 02:37
Poz svima..zanima me dal postoji neki program (a da nije kompliciran) za spanjanje vise pjesama u jednu.. Tj. volio bih spojiti 5-6 pjesama u jednu (Par stihova od svake pjesme) ali da u pozadini cijelo vrijeme svira neka tiha, lagana melodija.. Ovako otprilike: Tralala (Citaj: Tiha melodija)..pa stih pjesme..pa tralala..stih pjesme..itd.. (ali ovaj Tralala da se cuje cijelo vrijeme)..ako me razumijete.. Hvala!

Primjer:
http://rapidshare.com/files/78002948/05._Oliver_Dragojevic_-_Zuto_lisce_ljubavi.mp3.html

Ažurirao Jureks - 21.Prosinac/Dec.2007 u 03:02
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2007 u 23:57
To što ti tražiš se radi sa kompliciranim programima za obradu audia, nisam nikad niti pokušavao. Za to trebaš izdvajat posebno kanale na kojima su snimljene instrumentalne dionice i posebno pjevne. Ne znam koji program niti kako ga koristit.

Postoji i jednostavnija mogućnost a to je korištenje mp3 joiner programa koje mozes lako nabavit na netu za spajanje dijelova više pjesama u jednu, ali sa time bi se i pozadinska muzika mijenjala. Tralala, tralalala, tralaalalalala, kuziš....Wink 
Na vrh
Jureks View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jureks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2007 u 11:35
Aha ok..hvala ti..a probat cu pa cu vidjet sto ce ispast :) Hvala na pomoci lega!
Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2008 u 02:36
Originalno postovano od strane Jureks Jureks piše:

Poz svima..zanima me dal postoji neki program (a da nije kompliciran) za spanjanje vise pjesama u jednu.. Tj. volio bih spojiti 5-6 pjesama u jednu (Par stihova od svake pjesme) ali da u pozadini cijelo vrijeme svira neka tiha, lagana melodija.. Ovako otprilike: Tralala (Citaj: Tiha melodija)..pa stih pjesme..pa tralala..stih pjesme..itd.. (ali ovaj Tralala da se cuje cijelo vrijeme)..ako me razumijete..

Program se zove Audacity
a na ovim adresama imas upravo ono sto te zanima.

http://www.wonderhowto.com/how-to/video/how-to-split-long-audio-files-using-audacity-221883/

http://www.screencastcentral.com/public/523.cfm?sd=91

Puno je sitnih video tutorijala i zavrsices posao.

Ažurirao suadnovic - 13.Kolovoz/Aug.2008 u 02:49
Na vrh
m..robby View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj m..robby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2009 u 12:52
probaj sond forge...ja sve radim snjom
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2009 u 13:29
Prvo, tema je stara i nema potrebe pokretati je ponovo, a drugo, program se zove "Sound Forge", i ako nekog zanima kako se radi sa njim neka mi se javi, radim sa "Forge-om" već 10 godina svaki dan po osam sati.
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2009 u 19:36
Mene zanima samo mi niko nije odgovorio!

Noise Reduction to najviše ja koristim u njemu i imam tri plugin-a!
A volio bi više naučiti o restaurizaciji zvuka.
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.