Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Da li moze neko....
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Da li moze neko....

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Stefan G View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stefan G Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Da li moze neko....
    Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2008 u 20:42
Da li bi neko bio ljubazan da mi prevede cari epizode od 14 do 22 iz seste sezone,treba mi samo zanjih,a krivo mi je ne mogu da gledam bez prevoda nerazumem bas najbolje engleskiSmilemolim vas
Stefan
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2008 u 21:42
Stefane procitaj pravila foruma sro se toga tice!

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2008 u 00:45
ČOVEČE, REKLI SMO TI SVI DA TIH PREVODA NEMA I DA ĆE IH BITI AKO IH NEKO PREVEDE, A TAD ĆE IH I POSTAVITI NA SAJT. KAD SE TO DESI, JA ĆU TI LIČNO POSLATI POZIV DA DOĐEŠ I DA IH SKINEŠ. NE OTVARAJ VIŠE IDENTIČNE TEME. IMAŠ OPOMENU!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.