Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Felon (2008)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Felon (2008)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nitro_vip View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitro_vip Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Felon (2008)
    Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2008 u 22:52
Felon DVDRIP XVID - STG

Evo citam malo o ovom flmu.. po radnji mi se cini zanimljiv a ima i zavidnu ocjenu
User Rating: 7.9/10
http://www.imdb.com/title/tt1117385/

pa reko ako ima tko u planu...?
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2008 u 22:55
Verujem da ce biti i ja sam ga bas danas snimio,tako da sam ubedjen da ce ga biti.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nitro_vip View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitro_vip Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2008 u 02:48
Super. Cekat cemo.. ;)
Na vrh
Ico_Zg View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ico_Zg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2008 u 20:41
Ima kakvih novosti, radi mozda tko na prijevodu za ovaj film? Svejedno srpski ili hrvatski..

Ažurirao Ico_Zg - 28.Srpanj/Jul.2008 u 20:42
Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2008 u 23:35
cudi me da vam niko od dezurnih advokata nije odgovorio sacekaj bice i film je tek izasao i tako to tako da je bezveze da postavljate zahteve kad znate odgovor mozda treba tema filmovi koji nemaju prevod da se postavi nije lose ili prevodi koji se nece nikad pojaviti.smile72
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2008 u 23:46
u cemu je tvoj problem stari?
nitko ne placa ljudima koji pisu titlove, niti je itko od njih tvoj ili bilo ciji osobni titl maker, sve se pise iskljucivo (koliko sam ja upoznat) na osnovu dobre volje... tako da ako nema titla onda vjerojatno nitko od prevoditelja nije gledao taj film ili mu se ne cini zanimljiv... tako da ono, ako ti je sila ili slusalice na usi i prevodi ili meni 200kn i do subote ces imat titl Tongue
u suprotnom mislim da stvarno ti ni bilo tko drugi nema razloga za pametovanje ni za stvaranje neke "atmosfere" u vezi titlova

Ažurirao Sentinel - 29.Srpanj/Jul.2008 u 23:48
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 00:03
Originalno postovano od strane Sentinel Sentinel piše:

u cemu je tvoj problem stari?
nitko ne placa ljudima koji pisu titlove, niti je itko od njih tvoj ili bilo ciji osobni titl maker, sve se pise iskljucivo (koliko sam ja upoznat) na osnovu dobre volje... tako da ako nema titla onda vjerojatno nitko od prevoditelja nije gledao taj film ili mu se ne cini zanimljiv... tako da ono, ako ti je sila ili slusalice na usi i prevodi ili meni 200kn i do subote ces imat titl Tongue
u suprotnom mislim da stvarno ti ni bilo tko drugi nema razloga za pametovanje ni za stvaranje neke "atmosfere" u vezi titlova

lol
200 kuna

koji si ti car Big smile
Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 00:21
ja problem nemam a to sta si napisao sam vec procitao tako da netrebate  da mi popujete sta da radim i neznam sta je tu pametovanje ljudi traze prevod a ti opleo o meni i jos trazis nesto 200kn neznam sta ti je to posto slabo znam novi hr jeziksmile74
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 10:39
lol kako si kul :P
nisam ja opleo po tebi, samo mi nije jasno zasto napadas ljude kad i sam znas da je pisanje titlova iskljucivo dobrovoljna stvar... ako netko nikad nece napisat titl ili ih izbacuje po 50 kom mjesecno to je iskljucivo njegova stvar i nicija tudja... eto to je sve sto cu rec na tu temu

a sad drugo, 200kn = 50 KM = 25 eur :P
moze tako? :D
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 12:41
Dobro, onda, mislim, kad će biti taj titl? Ne mogu vjerovati da ga nitko ne radi, a tako je dobar film.  Izašao je pred više od tri dana, a još nema prijevoda! Dajte ljudi, radite nešto!
smile86 smile86 smile86 smile86 smile86
Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 14:55
koga sam ja napao? a hvala za informaciju o parama znaci  200kn je 25 eura pa mnogo je za jedan prevod ima daleko povoljnije
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 16:36
Ja sam odradio nekih 200 linija za Felon.
Nastavicu ga veceras kasno.
(uzela mi zena kompjuter pa igra yamb i karte u mrezi, ne mogu da je sklonim sa kompjutera) Angry

ako je neko poceo da radi, i ako ce ga odraditi danas/sutra... nek se javi ovde.

Ažurirao pejafor3 - 30.Srpanj/Jul.2008 u 16:40
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 16:50
Originalno postovano od strane panmarko panmarko piše:

koga sam ja napao? a hvala za informaciju o parama znaci  200kn je 25 eura pa mnogo je za jedan prevod ima daleko povoljnije

Mnogo 25 Evra? Taj titl ima preko 1300 linija, to je preko 20 strana teksta, znaci cca 1 evro po strani... Ja za te pare ne bih nista prevodio. Ima ih koji hoce i za manje, zato su im prevodi takvi kakvi su (nikakvi). Ali, kad sentinel, iromafia, cudak, gaca... nesto prevede (i to na slusanje!), tu ni karamazovi nema sta da doda.

Inace, panmarku svaka cast, ne znam odakle nabavlja prevode, ali ih nabavlja korektne i aktuelne, tako da je ova polemika prilicno besmislena. Glupo je da se svadjaju ljudi koji doprinose sadrzaju sajta vise nego 99% ostalih.
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 17:38
Originalno postovano od strane pejafor3 pejafor3 piše:

(uzela mi zena kompjuter pa igra yamb i karte u mrezi, ne mogu da je sklonim sa kompjutera) Angry

Oće to kad imaš ženu!!!LOL
Na vrh
miroslavR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj miroslavR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 18:03
neki se novci pominju.......da ....nedaj bože da sam ja ...to pominjao.....prijevod za te novce...25e ..ok...a radilo se i za 10e...al naravno da bude isti dan urađen kad se i uzmu novci....inače te traže...pominju mamu....oće pare nazad...drže pridike...i sl........Smile...i bez obzira na veličinu.....na slušanje ...i sl....bla bla....CryLOL...a tek.."muzičke želje"...ihhh....pa kad se sve to završi...onda te raznorazni pljuvatori,prepravljači...dočekaju na raznoraznim forumima...LOLLOL...

ps

penzija je zakon..... hvalim te bože...!!!
Big smile

Na vrh
panmarko View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj panmarko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 21:04
a ljudi niko se nesvadja rekli smo sta smo imali i cao,smile62
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2008 u 11:45
ne znam tko je stvarno preveo film al evo "odjednom" su iskocila jos 3 prijevoda...
pa mislim stvarno...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2008 u 14:17
Danas posle podne rešavam i tu "misteriju"... No, hvala bogu da i to rešismo, pa ova tema može pod ključ.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.