Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - HELP
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

HELP

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
frka81 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj frka81 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: HELP
    Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 17:41
SKINUO SAM FILM U DVA DJELA.MOLIM VAS RECI TE MI KAKO DA SPOJIM TA DVA DJELA,ODNOSNO KOJI MI PROGRAM TREBA?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 17:49
Ako već pitaš koji PROGRAM, onda tema treb ada bude u SOFTWARE-u, zar ne?

E sad polako. Imaš dva avi fajla ili imaš dva rar/zip fajla ili....?
Na vrh
frka81 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj frka81 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2008 u 00:26
imam dva avi fajla..
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2008 u 00:35
instaliras Virtual DubMod, onda ides na File > Open Video File, kliknes dvaput na prvi cd, onda ides na  opciju Video > selektiras opciju Direct Stream Copy, onda opet ides na File > Append Segment kliknes 2put na drugi cd, i na kraju biras opciju File > Save As, snimas ga pod drugo ime, da ne bude isto pa da ne mozes da snimis. znaci ako je bilo ranije Wanted cd1.avi i Wanted cd2.avi
sada upisi samo WANTED.avi i to je to! imaces spojen prvi avi fajl i drugi u jedan kompletan ceo film! mislim da ces uspeti . Pozz
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2008 u 00:36
Prvo pitanje, zašto bi spajao dva AVI-ja?
Dobar program je VirtualDub, ako ti je prekompikovan, onda je pravo rešenje: AVI MPEG RM WMV Joiner.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.