Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - help
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

help

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
hancock View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hancock Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: help
    Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 20:24
ima li neka dobra dusha da mi pojasni kako da najlakshe ubacim prevod u dvd fim...naime dobio sam 100 njak novijih fimova a svi su dvd formata....neznam odakle je to on skido ali svi su sa svedskim titlom....a ja kad stavim titlove skinute odavde na startu idu ok ali nedugo zatim pocinju da kasne i nemogu nikako da ih uskladim sa filmom....hvala unapred
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 20:31
Prvo treba da shvatiš da postoji više TV sistema (PAL, NTSC, SECAM) i
da se isti video zapis urađen pomoću ove tri tehnike razlikuje prema broju frejmova u jednoj sekundi.

E sad ako sam dobro razumio filmovi su u dvd formatu (VIDEO_TS).
Ja to radim kroz dvd lab pro, on ima jako fine opcije za to a i jednostavno je sto uraditi. S tim ako su filmovi u pal sistemu (25 frames) onda i prevode moras konvertovati isto tako. Da bi mogao kroz ovaj program ubaciti
prevod a da ti on ne kasni.

E ja za to sam zapoceo tutorijal pa cu uplodovati do sutra navecer.
A procackaj malo po forumu mozda ima ta tema a i ako ima neko ce te uputiti na nju,
Dotad fin pozdrav!!!
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 20:34
Na vrh
hancock View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hancock Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 20:59
skino sam ovaj tutorijal ali nemogu ga otvoriti.....juche sam chackao 3 sata uz neki drugi tutorijal i nista nisam uspeo,,,,,ipak cu sacekati taj tvoj pa probati.....skinuo sam taj dvd lab pro 2....hvala na pomoci.....
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2008 u 21:50
Kako ga bre ne možeš otvoriti!!!!??? Da li imaš bilo koji pdf reader!!???
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2008 u 10:09
@ Hancock imas odgovor sada ovdje!!! I izvini sto si malo pricekalo.
Ako opet sta ne bude jasno tu sam.

http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=20291&PN=1
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.