Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - slova ćč help!!!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

slova ćč help!!!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
howke666 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj howke666 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: slova ćč help!!!!!
    Objavljeno: 22.Svibanj/May.2008 u 09:28
Ciao svima,imam problem sa titlovima! Radim u SW i prebacujem u dvd format sa super dvd creatorom 9,30. Kad prebacim film u dvd slova ćč nisu kakva ni trebala(e sa nekom kvačicom) biti dok žš su normalna.Tako mi je i u SW u redovima gdje su početak i kraj titla vremenski označeni,a u prozoru gdje ih pišemi mjenjam su normalna slova,kad gledam film u sw slova nisu kakva bi trebala biti s kvačicom osim žš
što da radim?
Na vrh
VileBP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VileBP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2008 u 23:44
I ja imam isti problem. Znaci ćč ni u SW ni u plajeru nisu prava. Mislim da je problem to sto nedostaje odgovarajuci kodek. Evo ja imam instaliran divxtotalpack, ali izgleda da to nije dovoljno. Pomagajte kolege.
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2008 u 23:58
Jeste li podesili font i script u player-u ili programu koji koristite na Central European?   
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2008 u 01:35
U SW-u, u levom gornjem uglu imas:
Work with:
Duration
Final time
Both
Pa ispod toga imas:
ANSI
ANSI
Sve sto treba da uradis je da ovaj ANSI koji je crvene boje ili ti prvi promenis u "East Europe" koji je i poslednji u padajucem meniju...Wink

A sto se kodeka tice, nadji nesto na fazon "Directvob Sub" koji je po default-u verovatno "Central Europe", pa i njega prebaci u "East Europe". Nadam se da vam je ovo bar malo pomoglo...Wink
deUs eSt hOMo
Na vrh
mojanovici View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mojanovici Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2008 u 09:30
i ja taman htio za ovo da pitam, bas bzvz, ja ovo sve rucno prepravljam da umjesto č i ć bude c  :) probacu ovo gore, mozda i upali, ali oce li biti ok kad se film konvertuje u DVD? pozdrav
Na vrh
VileBP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VileBP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2008 u 17:06
Hvala bArCaFaN! Sada radi kako treba.
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2008 u 18:15
Super kolega,onda moze lock     
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.