Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Svi Vole Rejmonda
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Svi Vole Rejmonda

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Milosh_Mix View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Milosh_Mix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Svi Vole Rejmonda
    Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2008 u 19:09
Treba mi prevod za sve serijale i naravno za sve epizode serije Svi Vole Rejmonda osim I serijala,za njega imam prevod.Molim vas,recite mi gde mogu da nadjem prevod za ostale Serijale(II-IX serijala) i ako neko vec ima prevod molio bi ga da stavi ovde na sajt.Hvala Unapred.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2008 u 19:16
Iako naslov kaže da ga svi vole, Raymonda baš i ne vole na "Prijevodi-online". Samo par epizoda prve sezone. Ako nabaviš prijevod, obavezno ga baci na upload.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2008 u 00:39
Ni Chuck Norris ne voli Rejmonda!!!!
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2008 u 00:46
Ni ja ne volim Rejmonda!!!
deUs eSt hOMo
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2008 u 01:34
Mislim da ste Raymonda zamijenili sa Chrisom iz "Svi mrze Chrisa".
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Milosh_Mix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2008 u 03:24
Nevolim ga ni ja,ali moram da dilujem sa tom serijom.Ima i onih koji ga vole :D ,,,,i nemojte me zaeeebavati nego bre dajte taj prevod ili ode biznis,,,a i vi imate koristi od tog biznisa.Razmislite,zaradim kesh ili neki flim a moze i serija,pa stavim prevod od tog filma ili serije ovde na sajt i vi skinete.Vidite kako je to povezano ?!
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2008 u 12:33
Zanima me onaj dio oko zarade. U kojem dijelu priče keš ne ide samo tebi nego i nama?
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Milosh_Mix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2008 u 12:36
Ma bre sta me zaeebavash,,ko stavi dobija strudlu s makom na kucnu adresu.Eto to cu da kupim od svojih para kad te tolko zanima.A bre ja ocu da bude Iznenadjenje a ti sve upropastish :D
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2008 u 16:38
E ovaj iromafia111 baš nema smisla za "suplajs".... LOL
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2008 u 18:52
Zato jer ne smijem jesti štrudle s makom i to iz dva razloga:
1. Čudak mi je rekao da sam debeo, što je osjetljivoj duši kao što je moja nabilo kompleks.
2. Nakon što pojedeš mak, može ti se dogoditi da budeš pozitivan na testu na lake droge. To je posebno zanimljivo u slučajevima kada te murja zaustavi na cesti.
Čovjek misli da ga zajCensoredam, a ti i barca ste zapravo počeli sa spikom "Ja ne volim Raymonda".
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Milosh_Mix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2008 u 18:59
au druze pa dokle smo mi dosli.Ja ljudima nudim da stave prevod,ti ako nemash,nemoj da mi trujesh musterije.ShockedAngryShocked
I majke bi mogli bi da se vratimo seriji !!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2008 u 19:25
Ja ne volim Rejmonda LOL

Ma druže, ako bude prevoda, imaš ga. Do tad možemo samo da se zezamo....
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2008 u 19:35
Kao što bi kanibali rekli - onda jedi nešto drugo! LOL
Na vrh
SrEbRnI View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SrEbRnI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2008 u 22:19
Ajde kad vec imas prevod za prvu sezonu Rejmonda baci ga na upload ovde ili na prijevode. 
I know someday you'll have a beautiful life,
I know you'll be a star in somebody else's sky, but why
Why, why can't it be, why can't it be mine
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2008 u 15:24
Ali, ja i dalje ne volim Rejmonda...LOL
deUs eSt hOMo
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2008 u 17:00
Ti si nepopravljiv slučaj.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Milosh_Mix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2008 u 22:03
Imam samo prvih 9 epizoda.Mnogo se nerviram oko ove serije,neznam sto nemogu da skinem ostatak prevoda.Ne bih ja ni poceo da skidam "Raymonda"nego brat poceo pa skidamo zajedno,,on I serijal ja II i tako.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Milosh_Mix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2008 u 00:12
Darije ajde molim te pokushaj nesto sa tim prevodom.Imam skoro sve serijale na Kompu a treba mi mesta na Hardu.Moram da rezem a nemogu da rezem bez prevoda.Aj vidi molim te nesto s tim prevodom,treba mi od II serijala pa do IX.hvala unapred.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Milosh_Mix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2008 u 00:26
Evo stavio sam prevod na sajt svih serija serije Svi vole Rejmonda ali na Engleskom.Meni bash neide najbolje Engleski pa da li bi neko imao zivaca da prevede sve serijale i stavi na sajt,bio bi mu zahvalan ?!
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Milosh_Mix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2008 u 00:28
Ako moze i da bude na Srpskom,ali ne bih zamerio ni da bude na Hrvatskom.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.