Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - nije mi nista hitno
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

nije mi nista hitno

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
baneprevodioc View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baneprevodioc Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: nije mi nista hitno
    Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2008 u 21:29
Mom Caletu skidam "Tri musketara" iz 1948,da ne redjam glumce,na strani "filmovi do 2005"nasao sam ga na listi,ali kad sam nasao,KONACNO,u moru titlova koji pocinju sa "THE"titl je na englaskom,prevescemo nekako i ja,i moja supruga,ali ako neko ima,na srpskom hrvatskom,nije bitno,bili bi mu(joj)zahvalni za prevod.Ako je bitno,film je na dva diska,i jos nesto,zahvaljujem se mnogo za dva zadnja prevoda sto ste mi poslali,tojest clanovi foruma,prvi je neki japanski crtani,a drugi "AIRHEADS",puno hvala unapred,inace E-MAIL mi je banejevtic@gmail.com.
P.S ovakvu sam molbu objavio,greskom,na delu gde se traze filmovi,te se izvinjavam moderatoru ako je nadje NEGDE,i kako kaze naslov,nije mi...skinuo sam prvi deo,a drugi je dosao do nekih 20%,pa dok se to skine,mi mozda i prevedemo onaj engleski titl
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,641 sekundi.