Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - snowwhite
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

snowwhite

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
snowwhite View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snowwhite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: snowwhite
    Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2008 u 21:41
Danijela, 23, Trstenik, jos diplomski pa diplomirani masinac, rhcp i naravno filmovi, a medju njima i stari klasici.
Vec dugo odavde skidam titlove i u pravu su kada kazu da ako ih ovde ne nadjemo necemo ih naci nigde!
Evo me sada na forumu pa je bio red da se predstavim.
Pozdrav svima!!!Smile
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2008 u 22:07
Dobrodosla Danijela    
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2008 u 22:47
Pozdrav, odlican izbor muzike :D

Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2008 u 02:58
smile116 Danijela!!!

Stig'o je glavni ovde Cool...LOL

deUs eSt hOMo
Na vrh
snowwhite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snowwhite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2008 u 22:12
Hvala na dobrodoslicama!
Ej Barca man bas mi je zao za Ronaldinja
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2008 u 22:18
zdravo danijela.....sta ima? jbt cura pa se konta u nogomet,san svakog muskarca,milina :D
nego gdje bese taj trstenik?
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2008 u 23:27
Pozdrav i dobro dosla na nas forum
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2008 u 02:06
Originalno postovano od strane snowwhite snowwhite piše:

Hvala na dobrodoslicama!
Ej Barca man bas mi je zao za Ronaldinja

Ma nema veze, covek je odradio svoje, sad je red na neke druge da budu na tom nivou, npr. ovaj nas Bojan Krkic, ocekujem puno od njega i Messija u napadu! VeB!!! Wink
deUs eSt hOMo
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2008 u 10:44
Dobrodošla. smile116
Na vrh
snowwhite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snowwhite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2008 u 12:16
Koliko sam samo pratila taj fudbal, moji su hteli da me ubiju. Pratim i sad samo ne kao pre, a Trstenik ti dodje izmedju Vrnjacke Banje i Krusevca, Serbia.
A sto se tice Krkica i Messija takodje jedva cekam!
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2008 u 13:37
Originalno postovano od strane snowwhite snowwhite piše:

A sto se tice Krkica i Messija takodje jedva cekam!

Znaci, ti si navijac Barse? Konacno neko, ko se razume u fudbal, i to zensko... Kad budes nekad blizu N. Sada, skreni na vopi, ja castim...Wink
deUs eSt hOMo
Na vrh
snowwhite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snowwhite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2008 u 14:36

Vazi se za to pivo, i ne samo navijac Barse nego i Rome. Ne znam kakvo je tvoje mislenje o Romi ali za njih navijam vec dosta dugo!

Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2008 u 14:57
Ne mogu da verujem, i ja u italijanskoj ligi navijam za Romu, jos iz onog vremena Batistute, kad su ubijali ove nesretnike Juventus, Inter, Milan i ostale sabane... Ali ipak, Barsa je No1!
deUs eSt hOMo
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2008 u 19:12
Klasičan primjer upucavanja na foru "Ne mogu vjerovati, baš kao i ja". Meni se hvalio da je Inter zakon nad zakonima! LOL
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2008 u 20:10
Mafia, mafia... Ne odavaj me pred ljudima!!! LOL A pogotovo ne cinkari kod retkih devojcica na forumu!!! LOL
deUs eSt hOMo
Na vrh
snowwhite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snowwhite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2008 u 20:23
Ala te je odao, pa mislim stvarno sad si mi slomio srce [%)], kako si mogao da kazes da navijas za Inter! Bolje da si bio iskren, ubicu te!
Thanks maf! 
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2008 u 20:55
Moraš malo poraditi na uletu. Ne prolaze više kromanjonske fore, moraš biti sofisticiraniji. Pustiš ju da priča, da otkrije karte. Slušaš, upijaš informacije, koristiš ih kad zatreba... Malo okreni priču na diplomski, ponudi pomoć kod učenja... Ne moram valjda crtati? smile74
Na vrh
snowwhite View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snowwhite Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2008 u 21:16
Kakav si ti lik Maf , tacno znas kako sta i lepo si mu objasnio, da li ce nesto nauciti od tebe videcemo.
Nadam se da ti ne smeta sto te zovem Maf?
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2008 u 21:36
Ni najmanje.
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2008 u 02:01
posto je on za barcu,ja sam za real i bit cu tvoj kasiljasLOL............ moze li? eto neka bude samo petkom :D

Ažurirao dejan-sl - 20.Srpanj/Jul.2008 u 02:08
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.