Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - jDownloader
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

jDownloader

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: jDownloader
    Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2008 u 13:52
Postam ovdje, vjerovatno pogrešno, no kako je ovdje glavna djelatnost download, nije bez rezona ni ostavit ovdje (premda bi trebao bit kod softvera, ako nije za ovdje)
Nadam se samo da već prije nije postano, u tom slučaju bih molio za brisanje.

Najzad malo sunca da ogrije kad je Rapidshare u pitanju, ukinuli su (da li privremeno) ograničenje, te se sad može skidat do mile volje. Na
http://jdownloader.org/home
može se skinut downloader koji automatski preuzima transfere sa Rapida, te se ne mora, zasad (dokad) spavat uz PC. Updejtujte ga redovito i uživajte, dok traje.

Evo kratkog opisa:

JDownloader is open source, platform independent and written completely in Java. It simplifies downloading files from One-Click-Hosters like Rapidshare.com or Megaupload.com - not only for users with a premium account but also for users who don't pay. It offers downloading in multiple paralell streams, captcha recognition, automatical file extraction and much more. Of course, JDownloader is absolutely free of charge. Additionally, many "link encryption" sites are supported - so you just paste the "encrypted" links and JD does the rest. JDownloader can import CCF, RSDF and the new DLC files.

Ažurirao suadnovic - 14.Srpanj/Jul.2008 u 14:01
Na vrh
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2008 u 23:58
Imam rapid premium acc, ali ovo me zanimalo da li radi...
Uberspor, ali radi!

Nisam previse isao po postavkama, mozda ima da se i namjesti brzina downolada, ali glavno je da radi... Hvala!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2008 u 01:29
Da, ovo je otišlo u Software. Takođe, sličan program je i USDownloader.... Ima ga detaljno na forumu objašnjenog....
Na vrh
suadnovic View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suadnovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2008 u 11:36
@KrazyM
Ne znam kakvu konekciju imas, ja imam Sezamov 512/64
i u normalnim okolnostima, dakle kad koristim IDM kod transfera, postizem ono sto sam platio, a to je oko 60KB/s. Sa JDownloader/om (evo bas sad skidam sa Rapida) brzina je oko 50KB/s.
Bas nikakva podesavanja nisam uradio na njemu, kako sam ga skinuo, tako ga koristim, mozda neko uradi mali tut oko podesavanja, te se da sto popravit. Prakticno, o samom programu i njegovim mogucnostima ne znam nista, i valjalo bi ga blize upoznat.
Darije pominje USDownloader : naime, US je, meni bar, puno komplikovaniji za uporabu od ovog, koji sve odradi sam. Jedino sto moram kliknut na update. No, programi su slicni, a volio bih negdje vidjeti i njihovu usporedbu.

Ažurirao suadnovic - 15.Srpanj/Jul.2008 u 11:45
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.