Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - aXXo
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

aXXo

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tigar33 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tigar33 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: aXXo
    Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2007 u 01:23
Dali je netko skidao preko torenta ove filmove The.Invasion[2007], Daddy Day Camp[2007]? Skinio sam ih ali su u raru pod lozinkom pa ako se netko susreo sa time molim vas za pomoć da mi ne propadnu dva filma! Hvala! < id="kpfLog" ="http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" onload="destroy(this)" style="display: none;">
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2007 u 19:12
ako te trazi pass,a nigdje ne pise,onda si skinuo fake.a kolko vidim skidao si od axxo,i to ti je dodatni znak da je fake,jer oni mi se cini ne stavljaju filmove u rar.bar oni koje sam ja skinula nisu bili u rar-u.dakle,obrisi to sto si skinuo,jer ako i uspijes otvoriti uz pomoc nekog programa,najvjerojatnije ti je unutra neki virus,ili nesto cisto deseto,a ne ono cemu se nadas... smile70
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2007 u 19:48
Koliko ja vidim, oni i nisu izbacili te filmove. Možda grešim....
http://www.mininova.org/user/aXXo
Na vrh
tigar33 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tigar33 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2007 u 17:20
Ipak je fake! Hvala prijatelji! < id="kpfLog" ="http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" onload="destroy(this)" style="display: none;">

Ažurirao tigar33 - 28.Studeni/Nov.2007 u 17:21
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2007 u 19:45
no vidis,samo ti pitaj ovdje ako sumnjas da nesto ne valja.zato smo tu da pomognemo Hug
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2007 u 19:51
aXXo se povukao nakon 13. novembra
tako sam čuo
Na vrh
slobaaaaa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj slobaaaaa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2008 u 18:39
skinuo sam film rambo 4 i to od aXXo i ne mogu da ga otvorim , zna li ko shta o tom
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2008 u 18:56
a izgleda da je fake to sto si skinuo. jer rambo jos nije niti u kina dosao
Hajduk živi vječno
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2008 u 19:19
Shift+Delete, dragi kolega slobaaaaa.
Na vrh
bookeelee View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bookeelee Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 16:58
AXXO njet postojet IN VRAR ok!!! USELESS TO DOWNLOAD
Na vrh
blleckboj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blleckboj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2008 u 23:07
axxo je dobar,zna po nekad da zezne,ali je dobar

Ažurirao blleckboj - 19.Veljaca/Feb.2008 u 23:07
bleck
Na vrh
kosta zulu View Drop Down
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2008 u 02:09
Mislim da zadnji film koji je izbacio axxo je Rescue Dawn

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2008 u 20:05
ja dosta filmova koje sam skinuo su super kvaliteta DVDRiP i naravno ac3 zvuk 5.1 a to je RoCK&BlueLadyRG, nikad nisam skidao AXXo
Na vrh
Djukazz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Djukazz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2008 u 11:32
ja uglavnom sve filmove koje sam skinno to je od axxo i nisam do sad imo problema ni sa jednim filmom osim sa prevodima,da li postoji jos neko sa tolikom bazom filmovima....hvala
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2008 u 03:41
Je l' ste vi ljudi ludi? aXXo da ne postoji, trebalo bi ga izmisliti!!! Prvo aXXo, pa onda ostali... Covek strpa u 700mb ono sto ostala ekipa postigne jedva u 1,4 gb! Cast izuzecima tipa FXG, FxM i leetay. Ostali su za klasu losiji...
deUs eSt hOMo
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2008 u 09:04
khm, DiAMOND je isto dobar. a ni NeDivx nije los
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2008 u 13:24
ja mislim da su ipak bolji one ekipe koje rade bas na 1.4gb ripove kao DEViSE, WAF, RoCK&BlueLadyRG.... imas i bolju sliku, bolji bitrate, nekad i vecu rezoluciju nego 720x576 i 5.1 zvuk... a onako u 700mb sve zbijeno i bezveze. 
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2008 u 15:17
Ova tema je već bezbroj puta pokretana...ako nekome odgovara kvaliteta aXXo-a i sličnih ripera neka skida njegove/njihove ripove, opstalom, i ja bi da gledam filmove na 15" ekranu skidao aXXo, makar bi mi zvik malo smetao, no čemu raspravljati...svatko ima pravo skidati i gledati ono što se njemu najviše sviđa, pa uostalom, ako je nekome loša slika i na nekom rippu os 1.4gb neka si skine neki HDrip i vjerovatno će biti puno zadovoljniji i slikom i zvukom, tako da rasprava stvarno nema smisla, a i ne vidim koja je poanta što je barcafan dogao temu staru 5 mjeseci samo da bi nam rekao da on štuje aXXo
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2008 u 17:58
Sasvim slucajno...LOL
deUs eSt hOMo
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.