Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hello ^^
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hello ^^

Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hello ^^
    Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 14:33
Hey, zovem se Ivana, super mi je forum pa sam se registrirala...vidim ima PUUUNO članova xD, anyway kao i većina ljudi na ovom forumu skupljam filmove i anime, pa ako hoćete vidjet moj popis pm me ^^
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 14:38
Dobro dosla Ivana!
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 16:12
Dobrodosla.

Dr, svalercino stara.....  ;)
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 16:33
smile116
deUs eSt hOMo
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 16:44
haha hvala ^^
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 16:55
Pa, Ivana... sta ima? Obradujemo se uvek kad nam stigne neka devojka ovde, razumi nas...LOL
deUs eSt hOMo
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 17:02
Dobronamerni savet za koleginicu: pazi se ovih aždaja.... LOL
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 17:04
Hehehe, udario junak na junaka! Čekaj da ti se javi onaj što je najjači.
Dobrodošla.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 17:10
haha xD, vidim vidim...
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 21:17
dobrodosla

pa gde je taj cudak da pozeli dobrodoslicu ,sto ga nema do sad to ne lici na njega

Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 21:22
Cuuuuuuuuuudaaaaaaaaaaak, zensko na forumuuuuuuuu!!! LOLLOLLOL
deUs eSt hOMo
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 21:30
dobro nam došla,ide polako s curama na forumu,samo tako curke dođitesmile39

Ažurirao Alex - 06.Srpanj/Jul.2008 u 21:31
I'll be back
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 21:34
nije mi jasno sto cure izbegavaju ovaj forum kad ovako toplu dobrodoslicu nece nigde naci

nego de se dade cudak

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 22:58
ko bre izbegava forum

Ivana dobrodosla

Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 23:09
Dobro dosla Ivana Wink
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2008 u 03:03
Ohohooooo, pa dobrodošla!!! Vidim da me "the others" prozivaju. Ne slušaj njih. Kad je moj avion pao ovde, oni su već bili tu (starosedeoci), i nisu baš u dobrom stanju. Duga je to izolacija od spoljašnjeg sveta.

P.S. Vidim da te je iromafia uputio na to kome treba da se obratiš ako ti bilo ko zasmeta
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2008 u 11:12
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Ohohooooo, pa dobrodošla!!! Vidim da me "the others" prozivaju. Ne slušaj njih. Kad je moj avion pao ovde, oni su već bili tu (starosedeoci), i nisu baš u dobrom stanju. Duga je to izolacija od spoljašnjeg sveta.

LOL he he ima tu nešto

(DAR)ma = (DAR)ije

LOL
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2008 u 11:37
"Dharma Initiative" = Darijeva Inicijativa. Kako nisam video?! Znakovi su posvuda! Kažem vam ja: ovde nisu čista posla.

P.S. Nadam se da još neko prati seriju, i da Peja i ja ne zvučimo ko ludaci.
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2008 u 11:58
U PRAVU SI... nisu čista posla

Ostrvo (divx-titlovi) nam ne dozvoljava da odemo odavde!!!

Ima tu još dosta znakova...

Ali!!!
Najgore što može da nas snađe je da, Darije Linus počne da priča sam sa sobom!
(kao Ben sa Jacobom)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2008 u 12:49
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

P.S. Nadam se da još neko prati seriju, i da Peja i ja ne zvučimo ko ludaci.

Ludaci!!! LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.