Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - fear itself nova horror serija
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

fear itself nova horror serija

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
duke-pavle View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke-pavle Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: fear itself nova horror serija
    Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2008 u 01:28
    prva ep. izasla,uradio sam prevod i ostale cu kako budu izlazile!pozdrav
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2008 u 03:23
Svaka cast,taman da vidimo kakva je serija.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
nelle_86 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nelle_86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2008 u 09:36
Cuo sam da ce ova serija biti pravi hit u horor zanru. Skinuo sam prvu epizodu, ali imam jedan problem. Ne mogu da skinem prevod za nju ( FEAR ITSELF S01E01 HDTV XVID-2HD - Serbian ). Izbacuje mi neku gresku. Jel ima neko ovaj prevod da mi posalje na e-mail?

Hvala
Nelle
Na vrh
nelle_86 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nelle_86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2008 u 18:01
Jel ima neko prevod za 3. epizodu?
Nelle
Na vrh
zrade View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zrade Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2008 u 09:25
Imam prevode za sve 4 ako te zanima posaljem ti na mail
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2008 u 09:42
Originalno postovano od strane nelle_86 nelle_86 piše:

Jel ima neko prevod za 3. epizodu?

Imas ovde,za sada za prve cetiri:

http://www.prijevodi-online.org/index.php?izbor=epizode&id=271&s=sve
Na vrh
Azzrael_26 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Azzrael_26 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2008 u 14:20
Hvala za prevode , serija je super mada mi se neshto peta epizoda i ne svidja .
Imam jedno pitanje Duke , dali mozesh da prevodish seriju "Leverage"
Na tv- je bila samo pilot epizoda a nastavak ce biti od septembra
Ako neko zna gde moze prevod da se nadje neka javi molim vas
POZZZZ
Na vrh
McKormak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj McKormak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2008 u 01:53
Mene vise zanima zast nema prijevoda za "blood ties"!?
http://www.imdb.com/title/tt0808013/
Serija je vec debelo u drugoj sezoni,al ocito nije otkrivena.
Pilotka koju sam pogledao zaista nije losa. Aj poradi malo na
njoj. Pretty please majstore!
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2008 u 14:13
Originalno postovano od strane McKormak McKormak piše:

Mene vise zanima zast nema prijevoda za "blood ties"!?
http://www.imdb.com/title/tt0808013/
Serija je vec debelo u drugoj sezoni,al ocito nije otkrivena.
Pilotka koju sam pogledao zaista nije losa. Aj poradi malo na
njoj. Pretty please majstore!

Vidi... toliko nije otkrivena serija, da je Kanadska CHUM televizija koja je finasnsirala, ne prikazuje, nego je uzela neka luzerska usa stanica da je prikazuje. Ako hoces da gledas nesto u tom fazonu.... Onda gledaj seriju MOONLIGHT ili SUPERNATURAL.

Psss.. PssspSSp, (copyright Cudak)
ovo... "poradi na njoj(seriji)"
PAAAAA malo je falilo da padnem sa stolice od smeha.

Ažurirao pejafor3 - 01.Kolovoz/Aug.2008 u 14:13
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Azzrael_26 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2008 u 22:24
Evo chitam shta pishete , poslushaj ga i pogledaj " Moonlight" .Vampiri nisu bash moja stvar ali je serija ok.Za sada samo jedna sezona ali se od septembra vraca na tv.
Pobedila je na nekom glaanju za seriju koja je skinuta sa tv - a ore vremena tako da imash vremena da se ukljuchish.
Nishta ne prichate o seriji " Fear itself" Bar neki komentar .Aj neka uradi neko prevod za osmu epizodu . Hvala ljudi pozzzzz
Na vrh
McKormak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj McKormak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2008 u 00:15
Sta rec za "fear itself"? Svaka je epizoda za sebe. Vise volim dok se neka radnja vuce preko cijele sezone. Dobije se neka neizvjesnost,i jedva se ceka nova epizoda. Ovak je to dosta plitko. Pogledao sam prve cetiri epizode i tu stao. Ne vuce me nest bas previse.
Na vrh
McKormak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj McKormak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2008 u 00:31
Vidi... toliko nije otkrivena serija, da je Kanadska CHUM televizija koja je finasnsirala, ne prikazuje, nego je uzela neka luzerska usa stanica da je prikazuje. Ako hoces da gledas nesto u tom fazonu.... Onda gledaj seriju MOONLIGHT ili SUPERNATURAL.

Psss.. PssspSSp, (copyright Cudak)
ovo... "poradi na njoj(seriji)"
PAAAAA malo je falilo da padnem sa stolice od smeha.

[/QUOTE]

Ajd drago mi je da sam te nasmijao.

Nego,sad bi ja mogao reci da to i nebi trebalo biti mjerilo koja supljagerska televizija prikazuje seriju,ako je ona dobra. No onda bi mi opet mogao reci da previse pametujem i da si je prevodim sam,a ruku na srce,stvarno nemam vremena. Eventualno ako bi podijelio prevodjenje sa nekim. Zato se unaprijed ogradjujem od ovog svog komentara. A na kraju krajeva,tko zna? Mozda netko ipak poradi na njoj...prije ili kasnije...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Azzrael_26 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2008 u 09:01
Pa ima prevoda za obe serije , i za " Moonlight" i " Fear itself " navali skini pa gledaj.
Ono shto sam hteo reci jeste da ne prekidaj sa gledanjem serije .Kakva je  forma serije , pa to su horor priche , pa ko voli nek izvoli .6 i 7 epizoda su bile jako interesantne ( osmu cu pustiti kasnije da pogledam ).
Pa i zona sumraka ja u tom fazonu pa je postala legendrna serija .A dosta dugo nije bila na tv-u serija tog tipa .

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Azzrael_26 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2008 u 12:21
Gledajte osmu epizodu , ja sam je sad odgledao extra je :))
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.