Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - JOOO
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

JOOO

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
SRETNI View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SRETNI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: JOOO
    Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2008 u 20:48
smile98 Trazim prjevod za film Hancock. ako netko moze pomoci hvala ;)

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2008 u 21:05
Pozdrav tebi. Dobro nam došao.
Što se prijevoda tiče, na vrhu stranice postoji natpis "Click here - Divx subtitles". Što se konkretnog naslova tiče, piše da postoji srpski, ali ga trenutno neda otvoriti:

http://www.all4divx.com/subtitles/Hancock/any/1

U svakom slučaju, film je novi pa će biti prijevoda za koji dan.
Na vrh
SRETNI View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SRETNI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2008 u 22:44
hahaaa hvala kolega budem pricekao
Clap
Na vrh
SRETNI View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SRETNI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2008 u 18:03
90% ljudi skida sa rapidshera. ja sam novi u ovom i skidam sa torrenata. skidanje traje 1-1.30h(zavisi od velicine i hostovim). e sad me zanima kako da skidam sa rapidshera osim u onoj free verziji u kojoj se moze skinut do 100MB pa se reba cekat odredeno vrjem da bi  opet mogao skinut 100MB i tako 5-10puta za film. Ako netko ima volje i moze pomoci . hvalasmile41
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2008 u 18:36
Originalno postovano od strane SRETNI SRETNI piše:

90% ljudi skida sa rapidshera. ja sam novi u ovom i skidam sa torrenata. skidanje traje 1-1.30h(zavisi od velicine i hostovim). e sad me zanima kako da skidam sa rapidshera osim u onoj free verziji u kojoj se moze skinut do 100MB pa se reba cekat odredeno vrjem da bi  opet mogao skinut 100MB i tako 5-10puta za film. Ako netko ima volje i moze pomoci . hvalasmile41

Probaj ovako:

Za skidanje sa rapidsharea CRYPTLOAD je ODLICAN!!
Podesavanja za CRYPTLOAD I TELEKOM MT882,dakle ovo je za one koji imaju Telekomov HUAWEI MT882 ruter.
Cekate samo onih 2 minuta ko free.
Prvo skinete cryptoload ovde
pa skinete ip changer -Ovo je za one koji su povezani preko LAN-a:
http://rapidshare.com/files/89118990/ipchanger.rar
A ovo je za one koji su povezani preko USB-a:
http://rapidshare.com/files/93631933/ipchanger_USB.rar

Otpakujte cryptoload i ip changer (za LAN ili USB zavisi kako ste prikljucili)

Pokrenete Cryptload.exe,onda Opcije,zatim Router,cekirate Start File,zatim Browse,nadjete ipchanger.bat ( nalazi se u fajlu ip changer koji ste skinuli) i OK.

Posle skinutog prvog fajla savrseno odradi promenu ip adrese za 10sec i prepoznavanje koda na rapidu onda ceka onih 2,5min i pocne download bez greske i tako sledeci i sledeci.Kad radite copy na clipboard mozete kopirati sve linkove odjednom ,znaci sve selektovati i kopirati ,Crypload ih sve proveri dali su ok.

1000% radi Wink
Radi i kod drugih provajdera ADSL-a

Ažurirao bArCaFaN - 03.Srpanj/Jul.2008 u 18:38
deUs eSt hOMo
Na vrh
SRETNI View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SRETNI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2008 u 21:01
u jea. Hvala majstore.Ovo ce pomoc meni ali mislim i monogim drugima. Idemo na skidanje .Hvala ;)

Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2008 u 03:50
Originalno postovano od strane SRETNI SRETNI piše:

u jea. Hvala majstore.Ovo ce pomoc meni ali mislim i monogim drugima. Idemo na skidanje .Hvala ;)

Nema na cemu, ako ti jos nesto nije jasno, slobodno pitaj - ne skitaj! Wink
deUs eSt hOMo
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.