Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TRAZITE TITLOVE!?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TRAZITE TITLOVE!?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
markonik View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj markonik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TRAZITE TITLOVE!?
    Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2008 u 20:07
UKOLIKO SU VAM POTREBNI TITLOVI(PREVODI) ZA FILMOVE PITAJTE, SALJEM VAM!!!

Wink
Wink
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2008 u 20:10
Ukoliko zaista posedujes koji prevod, a da ga nema na
   http://www.divx-titlovi.com bilo bi lepo da ga uploudujes
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
nelle_86 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nelle_86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2008 u 10:36
Originalno postovano od strane markonik markonik piše:

UKOLIKO SU VAM POTREBNI TITLOVI(PREVODI) ZA FILMOVE PITAJTE, SALJEM VAM!!!

Pozz

Jel imas prevod za ovaj film: Silent.Light.2007.LiMiTED.DVDRiP.XViD-HLS

Hvala
Nelle
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2008 u 16:58
Kneginja je sve objasnila..
ako imaš koji titl lijepo ga uploadaj na site pa da ga svi imamo..iako ne vjerujem u ta čuda..

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2008 u 18:48
e da ovo nije onaj isti lik koji je imao sve prevode samo da mu posaljemo sta nam treba
kako se bese zvase ?
nema veze aj da probam The trial 1993              http://www.imdb.com/title/tt0108388/
pa mozes da posaljes a mozes i da uplodujes kako ti volja
Na vrh
padme1977bgd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj padme1977bgd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2008 u 19:32
E jel imas  prevod makar na Engleski za film Amityville:dollhouse (1996) nigde nemogu da ga nadjem.Nasla na jednom mestu ali na poljskom please help.

< id="kpfLog" ="http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" onload="destroy(this)" style="display: none;">
Na vrh
kovilenko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kovilenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2008 u 22:25
Ako imas prevode za sve ili neke serijale Homicide - Life on the Street bilo bi extra posto ih nema nigde
moze engleski titl i naravno hrvatsko/srpski prevod

Hvala
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2008 u 23:10
:)
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2008 u 23:27
Dobro, dali je itko od vas dobio kakav titl ili je sve ovo samo pisanje želja Djedu Mrazu?
Na vrh
padme1977bgd View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj padme1977bgd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2008 u 23:28
e to se i ja pitam

< id="kpfLog" ="http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" onload="destroy(this)" style="display: none;">
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2008 u 23:30
ma zakljucajte ovo nema od ovog nista
Na vrh
devica_82 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj devica_82 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2008 u 02:09
imas li prevode hindi filmova   npr.devdas,paheli ,om shanti om,dhoom 2 ?                                                                                                             
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2008 u 02:46
Sea hawk

(film sa Erolom Flinom iz 40-ih) ajd ako imas, svaka cast!

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
BozovicNikola View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BozovicNikola Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2008 u 23:27

PSI Factor: The Chronicles of The Paranormal

Ima li iko prevode za ovu seriju na Srpskom, Hrvatskom, Crnogorskom, Bosanskom, Engleskom, Spasnkom ili Italijanskom ????
Na vrh
BozovicNikola View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BozovicNikola Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2008 u 23:39
nelle_86 posted:
Jel imas prevod za ovaj film: Silent.Light.2007.LiMiTED.DVDRiP.XViD-HLS

Hvala[/QUOTE]

Ako imas na engleskom posalji mi na email bozovicn@cg.yu 
ili mi reci gde da skinem taj na Engleskom.
Ja sam skinuo jedan ali je podeljen na 2 CD-a
i ima veoma malo redova po 200 na oba Cd-a, pa ne znam jel to pravi.

Ažurirao BozovicNikola - 23.Lipanj/Jun.2008 u 23:40
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2008 u 23:54
LOL LOL

LOCK

Vidim da su neki ljudi stavili mailove pa ako kojim čudom dobijete titlove ja nazad otvorim temu do onda Question
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.