Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pitanje/predlog u vezi download linkova?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pitanje/predlog u vezi download linkova?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pitanje/predlog u vezi download linkova?
    Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2008 u 00:56
ovako...

posto vidim da ovde vecina ljudi stavlja rapidshare linkove, a ja sam primarno usenet momak....

da li bas mora rapidshare linkove, ili je to sticajem okolnosti... posto izgleda da vecina ljudi to koristi ovde?

ja 90% stvari skidam sa usenet 9% sa torrenta i 1% sa rapidshare (ono sto ste mi ovde pomogli/dali)...

Ako bi i stavljao linkove za download filmova...  da li to mogu da budu linkovi sa www.newzleech.com sajta (ka odgovarajucim NZB fajlovima za download?) ili da uploadujem NZB fajlove ovde?

za neupucene, NZB fajlovi su index fajlovi koji u sebi sadrze brojeve artikala od kojih su sacinjeni fajlovi poslati na usenet (oni govore usenet serveru koje podatke da salje).. Iz ugla korisnika moguce je povuci analogiju izmedju NZB i torrenta (slicno funkcionisu, torrent se ucitava u torrent klijent, a nzb u usenet klijent).. Torrente moze (uglavnom) svako da skida.. a usenet fajlove samo oni koji imaju pristup usenet serveru/ima sa binarnim grupama (99% takvih su komercijalni serveri koji naplacuju pristup po slicnim cenam kao na rapidshare, a cesto i manjim..)

eto toliko... moderatori i administratore, cekam odgovor pa da krenem (ili ne?)

Wink
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2008 u 09:09
Vuce samo direktni linkovi znaci nema ni torenta pa ni news
Dosta ljudi koristi RS (ne samo na ovom forumu), pogotovo sad kad su povecali download limit za premium usere

Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2008 u 12:22
pa dobro mogu ja dati direktne linkove za NZB fajlove

pa neka ljudi koji imaju usenet koriste (u smislu, ne moram da ih uploadujem)
stavim samo linkove ka www.newzleech.com  

isto kao sto vi stavljate linkove ka rapidshare (koje, kad su filmovi u pitanju, i tako niko ne moze da iskoristi bez premium naloga, osim ako ne misle da se maltretiraju, samo 'pronalazenjem macke', cekanjem od nekoliko minuta da sat vremena, promenom ip adresa, prekidom downloada i zapocinjanjem iz pocetka.... itd itd itd itd).. SVe ovo u zagradi sam napisao u smislu da bez premium naloga nema ni rapidshare-a...  sto u neku ruku vazi i za newz grupe  :)
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2008 u 21:44
pravila su takva, odavno smo odlucili sta moze, sta ne a i onako nisamo warez forum

a ja sam 2 godine neprekidno skidala s RS bez premiuma i ako treba skidala bih opet nego npr s torenta

Premestila sam temu posto joj nije mesto u download zoni

Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2008 u 00:15
dobro
inace.. poruci je i mesto ovde, nego kad sam je pisao, nije mi pala na pamet bolja ideja od one (i tako sam znao da ce to neko premestiti gde treba vec, hehehehe)

inace ok, ako su to pravila... ja sam samo mislio da budem od koristi ljudima, posto nzb fajlove svaki dan koristim.. a rapidshare.. samo , znas vec hehehe,   tako da nisam od nikakve koristi

pozdrav!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,148 sekundi.