Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem C:\
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem C:\

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem C:\
    Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 23:47
Imam problema s particijom C:\. Naime particija C mi je veličine oko 7 GB i imam "kao" slobodnog 200 MB, ali ja kad uđem u C selektiram sve mape i odem na properties on mi prikaže da sve mape zauzimaju 3,5 GB što znači da bih ja trebao imati još 2,5 GB slobodno, a ne ovih 200 MB. Ne znam u čemu je problem probao sam neke programe za brisanje .temp file-ova, same postavke u win. za brisanje temp-ova, defragmentirao C i opet neće.Ali nije to toliko meni bitno što mi ne prikazuje točni free prostor nego je meni što ne mogu install npr. CS 2 ili CS 3 koji na C zauzimaju oko 300 MB, a ja imam ovih 200 koji su jedva dovoljni za normalan rad računala.
Hvala unaprijed!Wink
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2008 u 00:28
page file size ti je nekad dosta velik fajl, proveri to ako nisi jos uvek! kod mene je particija c: 20gb a page file size je 1.99gb! ta se velicina menja ovako:
desni klik My Computer-a -> Properties -> advanced -> opcija performance biras settings -> advanced -> opcija virtual memory, tu ti pise koliko ti uzima od hard diska. ides change uneses koliko oces da ti uzima od hard diska, i ides set. mislim da posle toga treba restart. ako nije to sto ti ja kazem, onda negde neki fajl je skrijen! meni se jednom desilo da mi neki fajl udje u windows system 32 folder i je bio 900mb i mi pokazalo u startup-u low virtual memory mislim da je bilo 175kb, i nisam imao pojma odakle se dovukao tamo, i samo fino lepo obrisao, a prethodno sam se razbio trazeci gde je!

Ažurirao icemaher - 13.Ožujak/Mar.2008 u 00:30
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2008 u 18:59
Hvala ti puno si pomogao izgleda da je toga bio problem, ali i još nečega no nema veze sad imam free prostora dovoljno za install nekih programa i drugo.
Još jedanput Hvala!
Travian
Kliknite
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2008 u 22:02
Nista, nema problema!!!!
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2008 u 22:15
Evo opet mi se pojavio ovaj problem, ali ovaj puta nije do Paging file-a nego do nečeg drugog znači opet imam samo 500 MB, a trebao bih imati oko 1,5 GB.

Hvala unaprijed! WinkWink
Wink

Ažurirao Dino1111 - 09.Lipanj/Jun.2008 u 22:16
Travian
Kliknite
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2008 u 22:47
proveri ono u C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Temp , i tu zna da nafrlja dosta MB prilikom svakakve instalacije programe, igre....
i ovo: C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Temporary Internet Files i tu zna svaki klip pregledan preko youtube ili slicnih online player-a da ubacuje u temp internet files...

Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2008 u 23:27
Hvala! Ali jbg nije to. Ne znam izludit ću eee 
Travian
Kliknite
Na vrh
sipa View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sipa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2008 u 05:08
A jesi li ubio system restore?????
bolje golub na grani, no guska u krevetu
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2008 u 00:46
Miisliš jesam ga ugasio? Pa nisam. Jel ga trebam ili ne trebam?

Ažurirao Dino1111 - 11.Lipanj/Jun.2008 u 00:46
Travian
Kliknite
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2008 u 01:13
Podeljena su mišljenja oko toga. Jedni ga se klanjaju kao đavo od krsta, drugi smatraju da je to jedna od najboljih stvari u Windows-u. Ja pripadam ovoj drugoj grupi....

I sad jedno banalno pitanje: jesi li ispraznio Recycle Bin?
Imaš li instaliran Tune Up? Ako nemaš instaliraj ga. Prvo obavi sve što ti traži u vezi čišćenja diskova, a zatim u Disk Space Explorer-u proveri šta, kako, koliko, zašto...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2008 u 02:32
Originalno postovano od strane Dino1111 Dino1111 piše:

Miisliš jesam ga ugasio? Pa nisam. Jel ga trebam ili ne trebam?
ma ugasi to sranje, ja uvek gasim to, zasto da mi zauzima dzaba prostor, za povratak windowsa iskljucivo koristim Norton Ghost 2003, 1mb programcic ali veoma dobro obavlja stvar, klonira mi windows za 5min, onda kad god da zeznem nesto , vraca ga u normalu za 2-3min. predobra stvar.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.