Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - sran.e ???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

sran.e ???

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
elvisjuric View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elvisjuric Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: sran.e ???
    Objavljeno: 28.Svibanj/May.2008 u 21:35
Ljudi uploada sam indina jones titlove nastelane za Indiana.Jones.and.The.kingdom.of.The.Crystal.Skull (INC MISSING FOOTAGE) TS XVID STG verziju naravno nastelane ali nemogu ih dawnloadati.
Inace mi je ovo prvi upload .
I nisam ja prevodio nego sam samo stelao titlove za tu verziju divixa.
i neznam jeli je uspio upload.
u cemu sam falio ako se nemoze dawnlodati.

Na vrh
maywood View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj maywood Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2008 u 21:54
Gdje si skinuo tu verziju filma daj link
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elvisjuric Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2008 u 21:58
torrent leech
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elvisjuric Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2008 u 22:19
molim za pomoc
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2008 u 22:57
daj točan link k titlu pa da probam skinut...

btw. za torrent linkove imate pm!!
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2008 u 17:31
Originalno postovano od strane elvisjuric elvisjuric piše:

Ljudi uploada sam indina jones titlove nastelane za Indiana.Jones.and.The.kingdom.of.The.Crystal.Skull (INC MISSING FOOTAGE) TS XVID STG verziju naravno nastelane ali nemogu ih dawnloadati.
Inace mi je ovo prvi upload .
I nisam ja prevodio nego sam samo stelao titlove za tu verziju divixa.
i neznam jeli je uspio upload.
u cemu sam falio ako se nemoze dawnlodati.

meni ne radi uplud,  ustvari radi jednom i opet 1000 puta ne radi tak da saljem titlove ljudima na mail, pa ko ima srca i dusu stavi i na stranicu

pozzz
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.