Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pomoć oko titlova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pomoć oko titlova

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Log!C View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Log!C Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pomoć oko titlova
    Objavljeno: 26.Svibanj/May.2008 u 21:15
kao prvo sve vas pozdravljam jer sam tu novi.
da prijeđem na stvar. mučim se kao što se većina muči sa prikazivanjem naših slova č ć ž đ š na dvd playeru. skinuo sam subtitle workshop i podesio na eastern europe i na kompjuteru mi radi, ali kad stavim u svoj dvd player  SamsungHT-UP30 ne želi mi pokazivat slova nego samo ovo _. spržio sam u nekoliko formata titlove, titlovi ne moraju bit istog naziva kao i film, molio bih vas za pomoć, jeli to možda do formata titla i ako je koji format mora biti, unaprijed hvala :D
Na vrh
Log!C View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Log!C Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2008 u 21:34
zaboravio sam reci da kad posudim film iz videoteke titlovi normalno rade i č š ć ž đ se prikazuju normalno...
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2008 u 21:52
mozda ima veze sto su filmovi iz videokluba DVD formatu a ove sto ti pustas divx

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2008 u 21:54
Pre svega dobrodošao na najbolji sajt u vezi titlova.
Naravno da ti se slova sa pozajmljenog DVD-ja dobro vide, jer, ili je to pravi DVD (VOB-ovi...) ili je AVI sa lepljenim prevodom.
Što se tiče tvojih DivX filmova sa posebnim fajlom za prevod: tvoj player jednostavno NE PODRŽAVA "naša" slova i to je cela filozofija. (Naravno, verujem da si proverio sva podešavanja player-a)
E sad, postoji mogućnost upgrade-a player-ovog firmware-a, ali tu ti ja nisam neki stručnjak, pa će ti neko od kolega (Vladika, recimo) reći šta treba da radiš.
Na vrh
Log!C View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Log!C Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2008 u 22:04
ne bi reko da je do playera jer mislim da sam jednom uspio da mi se prikazuju ta slova i mislim da je trebalo spremiti u drugom formatu titl mislim da je to sub ali ima ih puno tako da ne znam koji da odaberem dosta subova mi player ne prepoznaje al prepoznaje onaj subrip siguran sam da mi je player prije to pustao znam da sam to radio sa prison breakom na 2 sezoni evo necu se mislit nego odo pogledat a vas molim za pomoc dalje, u notepadu ga otvorim i sve normalno, u pitanju je 3. sezona prison breaka da se zna...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2008 u 22:11
Ajde onda da ne pričamo u prazno. Proveri neki titl sa "našim" slovima koji ti  je radio, odnosno čija je slova player podržavao... Da li radi?
Na vrh
Log!C View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Log!C Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2008 u 22:19
ma to care skuzio sam ja sad izgleda da sam bio resetirao dvd player jos prije pa da onda nisam vratio subtitle language na others a kad ocu sad stavit na others trazi me country code, treba mi country code za Hrvatsku pa bi molio da pokušate naći jer ja stvarno ne mogu nać googlam i ne nalazim, btw stavio sam da vidim jel do toga na poljski i vidim slova č ć i tako još neke, ali ne sve pa mi zato treba country code za Hrvatsku, HVALA
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2008 u 22:45
E tu ti ne mogu pomoći. Vidi na njihovom sajtu... Možda neko ima sličan player....
Na vrh
ljubici View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ljubici Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2008 u 01:24
To je i meni bija problem pa sam jednostavno izabra neki jezik koji ima ta slova u sebi, npr Poljski, Češki itd.
I problem riješen!
E sad imam ja jedno pitanje, zašto mi na neke filmove dvd pripozna titlove a na neke ne, a svi su srt. i rade uredno na pc!
Ps. ako sam falija temu skužajte novi sam!
Na vrh
vitjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vitjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2008 u 21:37
dobro veče stran vam je jako dobro +5
a sada mi recite hoče li tko da prevede titlove za ovaj film
"They Wait"
hvala
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,152 sekundi.