Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Young Indiana Jones Chronicles
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Young Indiana Jones Chronicles

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
wave View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wave Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Young Indiana Jones Chronicles
    Objavljeno: 13.Svibanj/May.2008 u 00:25
Potreban mi je prijevod za "The Young Indiana Jones Chronicles" seriju
Pa ako tko ima, neka stavi....
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2008 u 09:16
Koliko ja znam nema ga nigde. Ima samo neki TVRip te serije sa HRTa na kojem je naravno ulepljen prevod. Pa mozda mozes to potraziti za razmenu i prekucati prevode.
Na vrh
wave View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj wave Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2008 u 16:11
Problem je što sam našao titlove, samo što su na engleskom, a ja bih da je na nekome ex yu jeziku....
pokušavao sam upload napraviti ovdje, ali mi iz nekoga razloga neće učitati.
Sad mene zanima jel ima kakava program koji automatski prevodi s engleskog na neki ex-yu jezik. da se nepatim, jer ima puno epizoda.....
Na vrh
cizmas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2008 u 16:38
Eh, kad bi bilo tako nešto (za EX-Yu jezike) ne bi bilo ni jednog prevoda koji ne bi bio preveden, ovako... preostaje nam samo da čekamo...
Cizmas
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.